BauskasDzive.lv ARHĪVS

Bezmaksas konsultācija un nodokļu pārmaksas summas aprēķins katram Latvijas iedzīvotājam, kurš strādājis ārzemēs!

Eutaxback

2013. gada 25. oktobris 10:28

247
Bezmaksas konsultācija un nodokļu pārmaksas summas aprēķins katram Latvijas iedzīvotājam, kurš strādājis ārzemēs!

Firma Eutaxback.com, kas nodarbojas ar nodokļu pārmaksas atgriešanu no ārzemēm, sāk savu pirmo informatīvo tūri, kas notiks septiņās Latvijas pilsētās:  Jelgavā 30.okt., Valmierā 6.nov., Ventspilī 13.nov., Liepājā 14.nov., Jēkabpilī 20.nov., Daugavpilī un Rēzeknē- veiksmīgi norisinājās.

Par nodokļu pārmaksas atgriešanu no ārzemēm ir neskaitāmi mīti! Latvijas iedzīvotāji pat nenojauš, ka ir iespēja pilnīgi legāli atgūt savus pārmaksātos nodokļus. Informatīvā tūre speciāli organizēta visiem tiem, kas maksājuši nodokļus ārzemēs un vēlas uzzināt visu patiesību par nodokļu pārmaksas atgriešanu. Ik gadu firma Eutaxback.com iesniedz tūkstošiem nodokļu deklarāciju un saviem klientiem atgriež pārmaksāto nodokļu summas, kas mērāmas miljonos. Neapšaubāmi, ka vislabāk par Eiropas nodokļiem zina profesionāļi Eutaxback.com menedžeri.

Kas jādara, ja jūs vēl neesat atgriezuši nodokļu pārmaksu? Par laimi, apmeklējot informatīvo tūri savā pilsētā, jūs saņemsiet bezmaksas konsultāciju nodokļu jautājumos un uzzināsiet aptuveno nodokļu pārmaksas summu.

Lielisks piedāvājums gaida arī tos, kam nav nepieciešamo dokumentu nodokļu pieteikuma iesniegšanai. Visiem, kas iesniegs pieteikumu informatīvās tūres laikā, dokumentu atjaunošanas pakalpojums būs bezmaksas.

Jelgavā tikšanās notiks Trešdien 30. oktobrī no plkst. 14.00 līdz 18.00 Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornī - Konferenču zālē (7. stāvā) adrese Akadēmijas iela 1. Bezmaksas ieeja!

Reģistrēties un saņemt papildus informāciju var pa bezmaksas tālruni 80000182.