BauskasDzive.lv ARHĪVS

Šovā startē ģimene no Misas

Vilnis Auzāns

2013. gada 5. oktobris 12:49

370
Šovā startē ģimene no Misas

Telekanālā LNT svētdien, 6. oktobrī, sāksies šova «Dziedošās ģimenes» piektā, jubilejas sezona. Tajā būs skatāma arī Madlinsku ģimene no Vecumnieku novada Misas.

Telekanāla sabiedrisko attiecību speciāliste Marta Zandersone informē, ka atklāšanas reizē, 6. oktobrī, LNT skatītāji varēs ieraudzīt priekšnesumus, kurus sagatavojušas desmit ģimenes, kas vasarā pārvarējušas atlases kārtu. Līdz ar miseniekiem Madlinsku ģimeni koncertā varēs vērot kuplākas un mazāk kuplas dziedošās saimes no Rencēniem, Cēsīm, Alsungas, Alūksnes, Rīgas, Rēzeknes, Jūrmalas, Kārsavas, Babītes.

Svētdienas vakarā uz skatuves LNT studijā Elijas ielā būs māsas Sanita Madlinska un Gunita Bērziņa. Kopā ar viņām būs kuplais bērnu pulciņš: Donna Dumbraite, Dominiks Dumbraitis, Anna Bērziņa, Daniels un Kristīne Madlinski. Skatītāju un žūrijas vērtējumam šajā vakarā ģimene nodos Ulda Marhilēviča dziesmu «Iedomājies».

«Mums visiem ļoti patīk dziedāt, tādēļ arī devāmies uz atlasi. Konkurence bija liela, esam laimīgi, ka iekļuvām labāko desmitniekā. Konkursā vēlamies parādīt dziesmas mīlestību, apliecināt, ka Latvijas laukos mīt dziedošas, skanīgas un draudzīgas ģimenes,» skaidro G. Bērziņa. Viņa lielu paldies saka Vecumnieku pašvaldībai, daudziem citiem palīgiem, kas palīdzēja ģimenei sagatavoties un nokļūt šovā.

Pirmajā raidījumā tiksies līdz šim sadziedāšanās svētkos neredzētas desmit saimes no dažādām Latvijas pusēm. Žūrija kopā ar skatītājiem izvēlēsies trīs ģimenes, kuras varēs turpināt piedalīties šovā. Tādējādi jau pirmajā koncertā paredzama sīva konkurence, jo no desmit ģimenēm tālāk varēs piedalīties tikai trīs. Pēc nedēļas, 13. oktobrī, televīzijas spēlē iesaistīsies arī iepriekšējās sezonās iepazītas septiņas ģimenes – Uškānu, Eriņu, Baumaņu, Riču, Ņikonovu, Laicānu un Liepiņu.

Šo televīzijas raidījumu svētdienu vakaros vadīs Jolanta Strikaite un Jānis Auzāns. LNT visu piecu «Dziedošo ģimeņu» svētku producents Guntars Gulbiņš skaidro, ka šogad šovs būs vērienīgākais no visiem, jo galvenais uzdevums ir atrast piecgades skanīgāko Latvijas ģimeni.