BauskasDzive.lv ARHĪVS

«Latgales kausā» – trešā vieta

Uldis Varnevičs

2013. gada 1. oktobris 07:44

200
«Latgales kausā» – trešā vieta

Komanda «Bauskas atlēts» 28. septembrī vienā no zilo ezeru zemes pērlēm – Rēzeknē – piedalījās svaru stieņa spiešanas guļus sacensībās «Latgales kauss», kas reizē bija «Latvijas kausa» 12. posms.

Sacīkstēs kopā iesaistījās 119 sportistu. Savu pārākumu šoreiz parādīja Rēzeknes komanda, otrie palika aizkrauklieši, bet «Bauskas atlēts» trešajā vietā. Vienības pārstāvis Ivars Rigasts atzina, ka pietrūka viena veiksmīga snieguma, lai izcīnītu otro vietu kopvērtējumā.

Absolūtajā vērtējumā, pēc Vilksa sistēmas, otro vietu grupā «Seniori II» izcīnīja Dainis Zaķis. Klasē «Seniori I» Armands Naglāzs absolūtajā vērtējumā bija trešais. Komandu sacensībās vēl pārstāvēja Ivars Mizišs, Ivars Rigasts, Andris Ķikurs, Vladimirs Ponomarjovs, Vitālijs Romanovs, Jānis Matisens, Uģis Sasonoks, Jānis Dinstmanis, Salvis Poļakovs, Arvis Brazjuļs. Dāmu konkurencē no Bauskas startēja Aelita Maslauska un Līga Gaurilka.

Latvijas Pauerliftinga federācijas rīkotā «Latvijas kausa» izcīņas kopvērtējumā Bauskas klubi ieņem ceturto un piekto vietu. SC «Mēmele» ir 35 punkti, bet «Bauskas atlētam» 31 punkts. Par pirmo trijnieku cīnīties būs grūti – «Rēzeknei» pēc panākuma mājās ir jau 50 punktu, «Madonas SCK» ir 54 punkti, «Gulbenes KSP» 60 punktu. Tiesa, kausa izcīņā kopā ir paredzēti 20 posmi – situācija vēl var mainīties pilnīgi negaidīti.