BauskasDzive.lv ARHĪVS

Mežgalietis savā vecuma grupā Latvijā labākais futbolists

Uldis Varnevičs

2013. gada 13. augusts 12:11

784
Mežgalietis savā vecuma grupā Latvijā labākais futbolists

Bauskas novada Mežgaļu pamatskolas un Bērnu un jaunatnes sporta skolas audzēknis Ritvars Briedis Latvijas jauno futbola talantu skatē uzrādījis labākos rezultātus.

Laika posmā no 1. līdz 4.augustam Latvijas Futbola federācijas mācību un treniņu centrā «Staicele» risinājās OKartes Futbola akadēmijas ietvaros rīkotā jauno futbolistu talantu skate. Vienkopus tika sapulcināti U-13 vecuma – 2000.gadā dzimušie Latvijas talantīgākie šī vecuma futbolisti, informē Latvijas Futbola federācijas amatpersonas.

Kopumā šajā talantu skatē Staicele piedalījās 37 spēlētāji no tādiem Latvijas jaunatnes futbola klubiem kā Daugavpils «BFC Daugava», Staiceles VJFC, FK «Ventspils OC», SK «Liepājas Metalurgs», FK «Tukums-2000», Bauskas Sporta skola, Rīgas Futbola skola, JDFS Alberts, Ogres Sporta Centrs, Jēkabpils Sporta skola, JFC Jelgava, Ilūkstes NSS, Rēzeknes BJSS, Valmieras FK/BSS, FS «METTA» un FS «METTA/Limbaži».

Labākos rezultātus šajā vecumā talantu skatē parādīja Bauskas Sporta skolas audzēknis Ritvars Briedis, kurš no visiem futbolistiem bija veiklākais desmit metru skrējienā no vietas, 30 metru skrējienā no vietas un veiklības testā «Ilionoisa bez bumbas» vingrinājumā. R. Briedis veica 10 metrus 1,79 sekundēs, 30 metrus 4,51 sekundē, un veiklības testu «Ilionoisa bez bumbas» 16,07 sekundēs. Vingrinājumā «Skrējiens 30 metru skrējienā» mūsu futbolists palika otrais ar rezultātu 3,97 sekundes.
 
«Ritvaram ir talants. Tomēr gribētos, lai treniņos viņš paveic vairāk. Komandas biedri ir vājāki un Ritvars pielāgojas viņu sniegumam, lai arī pats varētu izdarīt vairāk,» tā par jauno futbolistu teic Bauskas novada Bērnu un jaunatnes sporta skolas (BJSS) futbola treneris Artūrs Kupčiuns.