BauskasDzive.lv ARHĪVS

Brāļi Podži startē «Nordea Future»

Uldis Varnevičs

2013. gada 6. augusts 09:16

248
Brāļi Podži startē «Nordea Future»

Tenisa centrā «Lielupe» no 5. līdz 10. augustam notiek Starptautiskās tenisa federācijas (ITF) turnīrs «Nordea Men's Futures Jurmala», kurā piedalās arī vecsaulieši Jānis un Mārtiņš Podži.

Mārtiņš Podžus turnīrā tika izsēts ar ceturto numuru, bet Jānim Podžum vajadzēja sākt spēlēt kvalifikācijā. Pirmajā cīņā J. Podžus uzvarēja lietuvieti Augustu Radžukinu trīs setu cīņā ar 6:1, 3:6 un 6:2, bet otrajā spēlē Valentīnu Bazunovu no Krievijas sakāva ar 6:3 un 6:0.

Pamatturnīra sešpadsmitdaļfinālā M. Podžus 5. augustā pirmajā kārtā tikās ar austrieti Fabianu Grūberu, kuru uzvarēja ar 6:1 un 6:1. Rīt Jānis Podžus spēlēs ar Krievijas sportistu Kirilu Dmitrijevu, kurš turnīrā izsēts kā 8. numurs. Savukārt Mārtiņš Podžus dubultspēļu sacensībās kopā ar lietuvieti Benu Majauski spēlēs pret latviešiem Artūru Lazdiņu un Krišjāni Stabiņu.

Individuālo spēļu kārtība nav izdevīga Latvijas sportistiem, savedot kopā spēcīgākos mūsu tenisistus – Mārtiņam Podžum nākamajā kārtā var iznākt spēlēt ar Miķeli Lībieti. Ja izdosies nokļūt līdz pusfinālam, iespējams, pretim stāsies Latvijas otrs spēcīgākais tenisists Andis Juška.

Vairāk informācija Latvijas Tenisa savienības mājaslapā lts.lv.