BauskasDzive.lv ARHĪVS

Aicina jauniešus uz komandu spēlēm

Antra Ērgle

2013. gada 1. augusts 13:02

118
Aicina jauniešus uz komandu spēlēm

Sestdien, 3. augustā, Iecavas atpūtas vietā «Spirtnieki» notiks komandu saliedēšanās spēles jauniešiem, «Bauskas Dzīvi» informēja pašvaldības jaunatnes lietu speciāliste Laura Jerķe.

Spēles notiks no pulksten 12 brīvā dabā ar virvju elementiem. Katrā vienībā jābūt četriem dalībniekiem, visiem ieteicams vilkt apavus ar cietu zoli un brīvu apģērbu, ko nav žēl nosmērēt, iesaka L. Jerķe.

Tā kā spēlēs varēs piedalīties ierobežots komandu skaits, Iecavas novada jaunieši aicināti pieteikt savas vienības L. Jerķei pa e-pastu: laura.jerke@iecava.lv.

Savukārt piektdien, 9. augustā, pulksten 17 «Spirtniekos» sāksies pludmales volejbola turnīrs Iecavas novada jauniešiem. To rīko L. Jerķe un jauniešu iniciatīvas grupa. Komandas – katrā divi dalībnieki – aicinātas pieteikties līdz 8. augustam pa e-pastu: laura.jerke@iecava.lv vai mobilo tālruni 26982582. Dalība sacensībās ir bez maksas.

Sacīkšu dalībnieku reģistrēšanās turnīra dienā notiks no plkst. 16.30. Sacensību nolikums un pieteikuma forma pieejama pašvaldības mājaslapā iecava.lv.