BauskasDzive.lv ARHĪVS

Bauskas novada svētku koncertā klausītājus pārsteigs pirmatskaņojums

Vilnis Auzāns

2013. gada 31. jūlijs 08:53

957
Bauskas novada svētku koncertā klausītājus pārsteigs pirmatskaņojums

Bauskas novada svētku noslēguma koncerts notiks Rātslaukumā sestdienas, 3. augusta, pievakarē. Tā programmā galvenokārt vokāli priekšnesumi. Tā informē svētku organizatoru pārstāvis, Bauskas kultūras centra speciālists Jānis Dūmiņš.

Svētku noslēguma pasākumā «Mēs no Mūsas un Mēmeles krastiem» godinās un sveiks Bauskas novada iedzīvotājus un sporta sacensību uzvarētājus. Koncertā uzstāsies Sabīne Berezina, Mārtiņš Jātnieks, māsas Vīgupas, duets «Uzmini nu», vokālās studijas «Miljons» un «Aprīļa pilieni». «Melodijas mākslinieki pieskaņos svētku tematikai – tās būs par mūsu upēm un dabas skaisto daudzveidību. Koncertā būs arī kāds pirmatskaņojums – Gata Zotova melodija valša ritmā «Par laimīgu lai sevi sauc».

Vakarā koncertos uz Rātslaukuma skatuves uzstāsies Pēteris Upelnieks ar pavadošo sastāvu, grupa «Dzelzs vilks». Pēc tam līdz pat trijiem naktī uz lielās skatuves spēlēs grupa «Dakota».

Paralēli grupas «Dzelzs vilks» koncertam «Fotomika» pagalmā sāksies balle ar grupu «Brīvdiena». Savukārt Kultūras centra pagalmā notiks «Easy Bar» diskotēka, kurā par labskanīgu deju mūziku gādās dīdžejs Dween.

Koncertā  Gatis Zotovs sagatavojis pirmatskaņojumu – melodiju valša ritmā «Par laimīgu lai sevi sauc».