BauskasDzive.lv ARHĪVS

Novadu skolās remontē telpas

Lauma Ieveniece

2013. gada 30. jūlijs 14:36

904
Novadu skolās remontē telpas

Vasaras brīvlaiku mūspuses visu četru novadu mācību iestādēs izmanto, lai remontētu un labiekārtotu klases un citas telpas.

Vecumnieku novada Skaistkalnes vidusskolas direktore Svetlana Vāverniece priecājas, ka mazās skoliņas ēka jeb sākumskola jau kaut rīt varētu uzņemt audzēkņus. Plānoto darbu sarakstam ir pielikts punkts – skaisti izremontēta aktu zāle, salaboti telpas griesti, iegādāti jauni krēsli un interaktīvā tāfele.

Pagājušogad lielā skola bija pievērsusies puišu darbnīcas materiālās bāzes sakārtošanai, šovasar kārta pienākusi meiteņu mājturības klašu labiekārtošanai. Rezultātā trīs telpas līdz augusta beigām tiks pilnībā sagatavotas un aprīkotas: mācību klase, pavārmākslas telpa un šūšanas kabinets, kurai iegādātas jaunas šujmašīnas.

Papildus ar jaunu tehniku tiek aprīkoti skolas ģeogrāfijas, informātikas, vēstures un literatūras kabineti, kam iegādāti septiņi jauni datori un projektori.

Iecavas vidusskola septembrī varēs lepoties ar rekonstruētu apkures sistēmu. Te strādā SIA «Sanart». Skolas saimnieciskās daļas vadītāja Daiga Skuja teic, ka jau no Jāņiem ar pašu skolas darbinieku spēkiem notiek sīki kosmētiskie remontdarbi, turpinās daļēji aprīkoto ģeogrāfijas, sociālo zinātņu un mūzikas mācību telpu labiekārtošana.

Bauskas novada Īslīces vidusskolā pašlaik notiek telpu sagatavošana saspringtam remontdarbu periodam, informē skolas saimnieks Jānis Greiers.