BauskasDzive.lv ARHĪVS

Aicina šovā dziedošās ģimenes

Vilnis Auzāns

2013. gada 24. jūlijs 14:34

368
Aicina šovā dziedošās ģimenes

Telekompānija LNT aicina pieteikties šovam «Dziedošās ģimenes». Šoruden ēterā būs jau piektā šī vokālā konkursa sezona. Tā informē kompānijas preses pārstāve Marta Zandersone.

Iepriekšējā sezonā televīzijas šovā sevi sekmīgi apliecināja māsas Vīgupas no Bauskas. Viena no viņām, Aija Dūmiņa, «Bauskas Dzīvei» atklāj savas atziņas, kādēļ vajadzētu iesaistīties šajā televīzijas spēlē. «Tā ir unikāla iespēja izrauties no ikdienas rutīnas, nokļūt citā vidē, kura, iespējams, būs tikai vienreiz dzīvē. Tas ir neaizmirstams kopā būšanas laiks ne tikai ar šova dalībniekiem, šova veidotājiem, bet arī ar ģimeni. Mums laiks šovā aizritēja ļoti strauji, dažkārt tas bija nogurdinoši, bet tie bija arī ārkārtīgi sirsnīgi un draudzīgi ģimeņu dziedāšanas svētki.

Mūsu iegūtā pieredze bija, jau sākot no dziesmas izvēles un beidzot ar priekšnesuma izveidošanu. Tā ir iespēja iegūt televīzijas skatuves pieredzi, kas ir ļoti interesanta un arī sarežģīta. Iepazinām daudzus cilvēkus, ģimenes, šova veidotājus. Uz šova atlasi noteikti ir jādodas ar pārliecību, ka jūsu ģimene ir tā, kuru vēlas redzēt šova producenti un skatītāji. Noteikti ir jābūt kādai savai «odziņai». Iesaku pirms atlases nopietni pastrādāt, sagatavot vairākus un dažādus priekšnesumus. Noteikti jāpiedomā pie vizuālā tēla. Lai iekļūtu finālā, ģimenei jābūt atšķirīgai gan ar vizuālo tēlu, gan ar dziesmu izvēli. Šova četrās sezonās skatītāji un žūrija ir redzējusi daudzus dažādus priekšnesumus, tāpēc uzdevums ir ļoti grūts.»

Atlases jaunajai sezonai sāksies augustā. Tad «Dziedošo ģimeņu» komanda viesosies lielākajās Latvijas pilsētās, lai atrastu talantīgas ģimenes, kuras ir gatavas muzikālai sacensībai. Pieteikties var ikviena saime, kura vēlas nodziedāt savu mīļāko dziesmu un uzstāties ar priekšnesumu LNT studijā uz lielās skatuves. Pieteikuma anketa ir pieejama telekompānijas mājaslapā lnt.lv.