Ērtības strādājošajiem un pasažieriem

Pēc pusotra mēneša pārtraukuma Bauskas autoostā atkal strādā ēstuve. Tagad tā ir SIA «Bauskas autoosta» (BAO) struktūrvienība, kafejnīca «Osta».Cenas ir labas, bet galvenais, ka nav jāiet pusdienās kaut kur citur. Tā «Bauskas Dzīvei» pastāstīja kafejnīcas pirmajā darbdienā, 17. novembrī, tajā sastaptie «Aips» šoferi. Jānis Paškonis pusdienām bija izvēlējies sautētas ribiņas, kefīru, frī kartupeļus un maizi, samaksājot par to latu un septiņdesmit santīmu. «Es paņēmu to pašu, bet palūdzu mazāk frī kartupeļu un tiku cauri lētāk,» skaidro Jāņa kolēģis Māris Stofrigins.Autoostas ēstuvē ilgu laiku saimniekoja kāds Bauskas uzņēmējs, bet septembrī līgums ar viņu tika lauzts. Izsludinātajā konkursā pieteicās trīs pretendenti, taču neviens no viņiem neizrādījās īsti piemērots. Tāpēc BAO nolēma telpas apsaimniekot un ēdināšanu nodrošināt paši. Kafejnīcas vadītāja pienākumus pilda Jānis Kļaviņš. Viņš stāsta, ka pusotra mēneša laikā izdarīts milzīgs darbs. Telpās veikts kapitālais remonts, nomainīts virtuves aprīkojums. Jauni krēsli un galdi ir ēdamzālē. Kafejnīcas atjaunošanā ieguldīti ap 25 tūkstoši latu. «Viss kolektīvs strādāja ļoti cītīgi, jo savu uzņēmumu vēlējāmies izveidot glītu, modernu, ērtu pašiem, arī apmeklētājiem. Īpaši uzteikt vēlos SIA «Westa ABM», kas godprātīgi veica viņiem uzticētos pienākumus,» stāsta J. Kļaviņš. Tādējādi pilsētā radītas piecas jaunas darba vietas. Bārmene Diāna Garasta šeit strādājusi arī agrāk. Viņa gandarīta, ka ir iespēja atgriezties iepriekšējā darba vietā, kas tomēr neilgā laikā ir piedzīvojusi pamatīgas pārvērtības.Autoosta sagādājusi vēl kādu patīkamu pārsteigumu baušķeniekiem. Laukumā, kas atrodas ēkas priekšpusē, tagad drīkst iebraukt un novietot automobili ikviens, kas dodas uz kafejnīcu vai arī ko nopirkt autoostas veikalos. Tāpat laukumā varēs uzkavēties, sagaidot atbraucējus, izlaist cilvēkus, kas dodas braucienā. Tepat būs arī apsargs, kurš vēros, lai šeit automobiļus nenovieto negodprātīgas personas.Autoostas kafejnīcā «Osta» tiek domāts par piedāvājuma dažādošanu. Būs kompleksās pusdienas, būs īpaša ēdienkarte, kur maltīti varēs pasūtīt. To gan nāksies ilgāk gaidīt, maksāt vairāk. «Mūsu mērķis ir uzlabot darba apstākļus savā uzņēmumā strādājošajiem, nodrošinot viņiem iespēju labi un nedārgi paēst. Piedāvājot maltīti par demokrātiskām cenām, mēs gādāsim arī par pasažieru ērtībām,» tā J. Kļaviņš.
Kategorijas
- Vietējās ziņas
- Sports
- Tautsaimniecība
- Izglītība
- Kultūra un izklaide
- Kriminālziņas
- Vēlēšanas
- Latvijā un pasaulē
- Lietotāju raksti
- Sēru vēstis
- Foto un video
- Blogi
- Laikraksta arhīvs
- Afiša
- Sports
- Kultūra un izklaide
- Dažādi
- Reklāmraksti
- Citas ziņas
- Projekts «Saimnieko gudri»
- Projekts «Kultūrvide novados»
- Projekts «Iesaukums politikā»
- Dzīvesstils
- Projekts «Mediju kritika»
- Projekts «Dzīves kvalitāte novados»
- Projekts «Dzīve pierobežā»
- Projekts «Vide un mēs»
- Projekts mediju profesionāļiem par trešo valstu pilsoņu sociālo iekļaušanos un migrāciju
- Projekts «Dzīve pierobežā – 2020»
- Projekts «Kultūrvide novados-2020»
- Projekts «Vide»-2021
- Projekts «Iesaukums politikā»-2021
- Podkāsts «ViedDoma»