«Bauskas Dzīve» jautā

Vai gatavojat ziemai ogas?VIKTORIJA LAUSKINIECE, pensionāre:– Pašu izaudzētās zemenes saldējam un ēdam svaigas.NORMUNDS RAMS, šoferis:– Mellenes un zemenes ēdam svaigas un saldējam. Ziemai glabājam arī lokus un dilles.LILIJA ŠPELE, pensionāre:– Nē, ēdu svaigas. Zemenes pati izaudzēju, man pietiek.MARIKA ČEKOVAJA, kasiere:– Mēs saldējam zemenes ar cukuru, ogas ēdam arī svaigas. Meitai garšo zemeņu kokteilis. Recepti viņa zina vislabāk un bieži man aizrāda, ka to taisu nepareizi.AGRIS, zemnieks:– Vēl ne. Paši audzējam un tirgojam zemenes. Kad tās ies uz beigām, sāksim gatavot ievārījumus.
Kategorijas
- Vietējās ziņas
- Sports
- Tautsaimniecība
- Izglītība
- Kultūra un izklaide
- Kriminālziņas
- Vēlēšanas
- Latvijā un pasaulē
- Lietotāju raksti
- Sēru vēstis
- Foto un video
- Blogi
- Laikraksta arhīvs
- Afiša
- Sports
- Kultūra un izklaide
- Dažādi
- Reklāmraksti
- Citas ziņas
- Projekts «Saimnieko gudri»
- Projekts «Kultūrvide novados»
- Projekts «Iesaukums politikā»
- Dzīvesstils
- Projekts «Mediju kritika»
- Projekts «Dzīves kvalitāte novados»
- Projekts «Dzīve pierobežā»
- Projekts «Vide un mēs»
- Projekts mediju profesionāļiem par trešo valstu pilsoņu sociālo iekļaušanos un migrāciju
- Projekts «Dzīve pierobežā – 2020»
- Projekts «Kultūrvide novados-2020»
- Projekts «Vide»-2021
- Projekts «Iesaukums politikā»-2021
- Podkāsts «ViedDoma»