BauskasDzive.lv ARHĪVS

Pēc lidmašīnas biļetēm – uz lielveikalu

Sandra Danosa

2007. gada 1. novembris 08:00

1507
Pēc lidmašīnas biļetēm – uz lielveikalu

Aviosabiedrība «airBaltic» ieviesusi e-kuponus - pirmās priekšapmaksas lidojuma biļetes Baltijas valstīs, kas no šodienas, 1. novembra, būs nopērkamas lielveikalos.E-kuponi jeb inovatīvās priekšapmaksas biļetes izlaistas ierobežotā daudzumā. Latvijā un Igaunijā tie pirmajā novembra nedēļā būs pieejami «Rimi» veikalos, tostarp arī Bauskā. Lietuvā e-kuponus tirgos veikalu «Maxima» tīklā. E-kupona cena mūsu valūtā ir 29 lati. Tajā iekļautas visas biļetes izmaksas, ieskaitot nodokļus un lidostu nodevas.

A/s «Air Baltic Corporation» korporatīvo komunikāciju viceprezidents Jānis Vanags informē, ka e-kuponus iespējams apmainīt pret biļetēm uz gandrīz visiem tiešajiem «airBaltic» reisiem no Rīgas, Tallinas un Viļņas. Viens e-kupons atbilst vienvirziena biļetei. Lidojumam turp un atpakaļ nepieciešami divi kuponi.

Inovatīvā priekšapmaksas biļete pati par sevi nav derīgs ceļojuma dokuments, un tas no 1.novembra līdz 15.novembrim jāapmaina pret biļeti, izmantojot interneta mājas lapu www.airbaltic.com. Priekšapmaksas biļetes būs derīgas lidojumiem noteiktā laika posmā šā gada novembrī un decembrī, kā arī nākamā gada pirmajā pusē. Plašāka informācija par šo pakalpojumu pieejama aviosabiedrības mājas lapā internetā www.airbaltic.lv .