BauskasDzive.lv ARHĪVS

Biedrības «Laiks jauniešiem» noliktavai izsit četrus logus

Sandra Giptere-Ivanova

2022. gada 7. janvāris 13:16

331
Biedrības «Laiks jauniešiem» noliktavai izsit četrus logus

Biedrībai «Laiks jauniešiem» Bauskas novads piešķīra vecās ēdnīcas telpas Saulainē. Šajā ēkā izsisti četri logi. Biedrības vadītājs, valdes priekšsēdētājs Gints Jankovskis skādi konstatējis ceturtdien, 6. janvārī, un izsaucis Valsts policiju.

«Bauskas Dzīve» sazinājās ar G. Jankovski. Viņš sacīja, ka «trīs logi izsisti, viens dedzināts». Zagšana pagaidām neesot konstatēta, «labdarības noliktavas saturs neizrakņāts, tā vismaz vizuāli šķiet». Sociālajos tīklos biedrība aicināja sniegt informāciju, ja kas zināms par šo notikumu. Saņemta informācija, ka tas izdarīts iepriekšējā nedēļas nogalē. G. Jankovskis apliecina, ka nekādi draudi biedrībai neesot izteikti.

Rundāles apvienības pārvaldes vadītājs Aigars Sietiņš sacīja, ka «zaudējumu apmērs vēl neesot skaidrs, policija vēl to nav pieprasījusi». Visa ēka esot iznomāta biedrībai «Laiks jauniešiem». «Kad policija būs veikusi visas darbības, tad arī pašvaldība domās par logu likšanu,» komentēja A. Sietiņš.

Kā liecina sākotnējā informācija, 6. janvārī Bauskas novada Rundāles pagasta Saulainē neapdzīvotai ēkai izsisti trīs logi. Policijā pašlaik saistībā ar notikušo notiek resoriskā pārbaude, informē Ieva Šmidre, Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze.