BauskasDzive.lv ARHĪVS

Iecavniekiem futbolā trīs uzvaras

Uldis Varnevičs

2022. gada 7. janvāris 00:00

5
Iecavniekiem futbolā trīs uzvaras

Gadumijas laiku ļoti aktīvi izmantojusi Iecavas futbola komanda «TFK LATS», kas pamanījusies uzvarēt trīs futbola turnīros. Vienā no sacensībām otro vietu izcīnījusi vēl viena Iecavas komanda FK «Lions». Vairāk par sacensībām var lasīt komandas «TFK LATS» facebook.com lapā.

Vispirms 18. decembrī klubs viesojās Viļņā, kur piedalījās «Pažanga Futsal cup 2021» telpu futbola turnīrā. Ar trim uzvarām un diviem neizšķirtiem iecavnieki izcīnīja pārliecinošu uzvaru turnīrā Lietuvā.

Pēc tam 25. decembrī iecavnieki ar komandu «TFK LATS/vzjumti.lv» kļuva par FK «Lielupe» organizētā Rudens kausa izcīņas turnīra uzvarētājiem, finālā ar 4:0 pārspējot otru Iecavas vienību FK «Lions», kam šoreiz sudraba godalgas. Sacensības notika āra laukumos. Turnīrs sākās jau oktobrī, bet dažādu iemeslu dēļ ieilga, tāpēc jāatzīst, ka Rudens kausa izcīņas nosaukums ir ļoti nosacīts, jo noslēguma mači notika salā un sniegā, bet futbolistus tas vēl aizvien nespēj apturēt.

Savukārt jaunajā gadā, 2. janvārī, vienība devās uz Sabiles sporta centru, kur turnīrā piedalījās komandas FK «Sabile», «Talsu NSS», «Kandava», TFK «Bandava» un Iecavas vienība, kam arī, tur spēlējot, bija nosaukums «TFK LATS/vsjumti.lv». Iecavnieki pārspēja FK «Sabile» ar 2:1, TFK «Bandava» – ar 3:1, «Kandava» – ar 3:0 un neizšķirti 3:3 nospēlēja ar «Talsu» vienību, izcīnot pirmo vietu turnīrā ar desmit punktiem. Otrajā vietā ar deviņiem punktiem bija mājinieki – FK «Sabile» komanda.