BauskasDzive.lv ARHĪVS

Špīsam jauns pretinieks

Uldis Varnevičs

2022. gada 7. janvāris 00:00

3
Špīsam jauns pretinieks

Kārtējo cīņas šovu izsludinājusi kompānija «LNK Boxing», kas 12. februārī pieteikusi «LNK Fight night 19» šovu Rīgā, «Night Club STUDIO 69». Sacensībās atkal piedalīsies pazīstamais bokseris  iecavnieks Emīls Špīss.

Emīla Špīsa pretinieks būs pieredzējušais poļu sportists Sebastians Skripszinskis, liecina informācija mājaslapā boxrec.com. Poļu sportists profesionālajā boksā ir kopš 2009. gada, taču pēdējie lielākie panākumi viņam bija 2014. gadā. Šī būs poļu boksera pirmā cīņa kopš 2019. gada, un nav skaidrības par to, cik spēcīgs pašlaik ir E. Špīsa pretinieks. Atliek cerēt, ka nebūs tāda pati vilšanās kā cīņā ar Ungārijas bokseri iepriekšējā turnīrā, kad pretinieks padevās jau pirmajā minūtē.

Kā svarīgākos mačus organizatori atzīmē Ralfa Vilcāna cīņu ar Timo Rostu par «IBA  Intercontinental title» jostu un divu viesu cīņu – mūspusē jau redzēto Jūri Kajembri Kalengu, kurš Latvijā savulaik zaudēja baušķeniekam Artūram Kuļikauskim un tagad ar Noelu Gevoru cīnīsies par «WBC Silver title» jostu.