BauskasDzive.lv ARHĪVS

Par dzīvi Bauskas novadā, mūsu vietu Latvijā un Eiropā – portāla jaunajā versijā

www.bauskasdzive.lv

2022. gada 6. janvāris 19:30

363
Par dzīvi Bauskas novadā, mūsu vietu Latvijā un Eiropā – portāla jaunajā versijā

Jaunajā gadā «Bauskas Dzīve» saviem lasītājiem un portāla lietotājiem sarūpējusi jaunumus un pārmaiņas. Ar rītvakaru, 7. janvāri, portāls www.bauskasdzive.lv pie apmeklētājiem nonāks jaunā versijā, jaunā platformā. Jaunais piedāvājums tapis sadarbībā ar SIA «Reģionu mediji».


Mūsdienīgāku interneta vietnes www.bauskasdzive.lv risinājumu, kā jebkuras pārmaiņas, uzreiz visi varētu arī pozitīvi nepieņemt, tomēr būs nenoliedzami ērtāka lietošana, lielāki fotoattēli, citas priekšrocības. Informāciju ērti var atrast meklētājā vai izmantojot atslēgvārdus. Ziņas ar pielikumiem mums var nosūtīt turpat no portāla. Komentēšanas iespējām tagad piedāvājam divus variantus – gan nereģistrētiem, gan reģistrētiem lietotājiem. Reģistrēties portālā var, izmantojot sociālos tīklus, pie tam, šādi reģistrējoties, ērti varēsit arī rakstīt komentārus. «Bauskas Dzīve» atbalstīs reģistrētos komentētājus, bet neliegs demokrātisko vārda brīvību arī nereģistrētajiem.


Ir uzlabota portāla mobilā versija, lai bauskasdzive.lv varētu ērtāk lasīt mobilajā telefonā vai planšetdatorā. Vairāki raksti – intervijas, analītiskas publikācijas – tiks piedāvāti lasīšanai par maksu, kas līdz šim portālā nebija pieejams.

Portālā tagad varēsit ievietot arī tos sludinājumus, ko vēlaties publicēt drukātajā avīzē.


Decembrī pašreizējai portāla www.bauskasdzive.lv versijai bija 16 995 lietotāji, mūsu vietnei raksturīgi, ka apmeklētāji te pavada diezgan ilgu laiku – vidējais sesijas ilgums decembrī, pēc «Google Analytics» datiem, ir deviņas minūtes un 56 sekundes, kas tiešām ir izcils rādītājs.


Jaunās portāla versijas izstrāde vēl nav pilnībā noslēgusies, tādēļ aicinām būt iecietīgiem pret nepilnībām, ko pamanāt, – mēs strādājam, lai tās novērstu, turklāt esam iecerējuši arī citus uzlabojumus un papildinājumus. Aicinām jūs sūtīt mums savus vērtējumus un ieteikumus.


Īpašs jauninājums – beidzot iespēja ērti abonēt un lasīt e-avīzi. Šis variants tapis sadarbībā ar kolēģiem Zviedrijā. Lai abonētu avīzes elektronisko versiju, jāreģistrējas portālā bauskasdzive.lv un jāizvēlas sev piemērotākais abonēšanas plāns – portāla digitālais saturs un e-avīze četrām nedēļām vai digitālais saturs, e-avīze un avīze papīra formātā pastkastē četrām nedēļām.


Lai jums ikvienam daudz jaunumu, noderīgu skaidrojumu un labu stāstu kopā ar «Bauskas Dzīvi»!