BauskasDzive.lv ARHĪVS

Ugunsdzēsēji glābēji pēc ceļu satiksmes negadījumiem sakārto brauktuvi Bauskā un palīdz Iecavas pagastā

Sandra Giptere-Ivanova

2022. gada 6. janvāris 11:17

453
Ugunsdzēsēji glābēji pēc ceļu satiksmes negadījumiem sakārto brauktuvi Bauskā un palīdz Iecavas pagastā

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās uz vairāku ceļu satiksmes negadījumu seku likvidēšanas darbiem. Trešdien, 5. janvārī, pusdienlaikā pēc ceļu satiksmes negadījuma Bauskas novada Iecavas pagastā ugunsdzēsēji glābēji atvienoja automašīnas akumulatora klemmes. Viens cilvēks no transportlīdzekļa bija izkļuvis pats saviem spēkiem, informē Viktorija Gribuste, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecākā inspektore.


Neilgi pēc tam Kalna ielā Bauskā ugunsdzēsēji glābēji sakārtoja ceļa braucamo daļu – ar absorbenta palīdzību savāca izlijušo šķidrumu, kā arī novāca transportlīdzekļa atlūzas, kas traucēja drošai satiksmei.


Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no 5. janvāra plkst. 6.30 līdz 6. janvāra plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Zemgales reģiona brigāde saņēma piecus izsaukumus – četrus uz glābšanas darbiem, un vēl viens izsaukums bija maldinājums.


Savukārt visā Latvijā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 39 izsaukumus – astoņus uz ugunsgrēku dzēšanu, 20 uz glābšanas darbiem, bet 11 izsaukumi bija maldinājumi.