BauskasDzive.lv ARHĪVS

«Lidl» komentē, vai Bauskā atvērs veikalu

www.bauskasdzive.lv

2022. gada 4. janvāris 16:26

6254
«Lidl» komentē, vai Bauskā atvērs veikalu

Pirmie 15 "Lidl" veikali Latvijā tika atklāti pagājušā  gada 7.oktobrī, bet 2.decembrī tiem pievienojās pirmais divstāvīgais "Lidl" metropoles koncepta veikals Rīgā, Brīvības gatvē 254. Jaunu "Lidl" veikalu atklāšanas Rīgā un citās Latvijas pilsētās notiks arī 2022.gadā, sola uzņēmuma vadība.


SIA «Lidl Latvija» pārstāve Zane Neļķe informēja, ka pašlaik Latvijā ir atvērti 18 «Lidl» veikali – deviņi Rīgā un pa vienam Liepājā, Ventspilī, Jelgavā, Tukumā, Ogrē, Jēkabpilī, Rēzeknē, Daugavpilī un Valmierā. 

 

Z. Neļķe norādīja, ka pašlaik uzņēmums strādājot, lai paplašinātu savu veikalu tīklu Latvijā, taču par konkrētām jaunu veikalu atvēršanas iecerēm sola ziņot, kad tiks ieplānota kāda veikala atvēršana. Viņa neslēpa, ka uzņēmums ir saņēmis iedzīvotāju priekšlikumus un ieteikumus atvērt veikalus dažādās Latvijas pilsētās, tostarp Bauskā, taču šobrīd nevarēja apliecināt, ka ir konkrēta iecere šim gadam atvērt tirgotavu arī Bauskā.

 

Mazumtirdzniecības uzņēmums "Lidl" kā daļa no Nekarzulmā (Vācijā) bāzētās "Schwarz Group" ir viens no vadošajiem pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmumiem Vācijā un Eiropā. Ar aptuveni 11 550 veikaliem un vairāk nekā 200 loģistikas centriem "Lidl" pašlaik strādā 30 valstīs, kā arī ir pārstāvēts Āzijā un Igaunijā.


Kā zemo cenu veikals "Lidl" koncentrējas uz labākās cenas un kvalitātes attiecības nodrošināšanu saviem klientiem. Vienkāršība un sakārtoti darba procesi izpaužas "Lidl" ikdienas darbā veikalos, reģionālajos loģistikas centros un klientiem sniegtajos pakalpojumos. 

"Lidl" pašlaik strādā vairāk par 341 000 darbinieku.  Globāli strādājošās "Schwarz Group" apgrozījums 2020. finanšu gadā sasniedza 125,3 miljardus eiro.