BauskasDzive.lv ARHĪVS

«Mirdzošā simfonija kokiem» Karpa dārzā izmaksājusi 42 000 eiro

www.bauskasdzive.lv

2022. gada 4. janvāris 15:18

1272
«Mirdzošā simfonija kokiem» Karpa dārzā izmaksājusi 42 000 eiro

Īpaša ziemas pasakas burvība gada nogalē tika uzburta Bauskas Karpa (tautas valodā – Korfa) dārzā. Par šādu svētku rotu saņemtas pozitīvas atsauksmes. Publiskas pateicības ieripoja Bauskas kultūras centra (BKC) sociālo tīklu platformās.


 «Gaismu mirdzuma apspīdētais sniegs, gaumīga, atbilstoša mūzika – kā pasakā! Paldies! Bauska arī var! Paldies par šo skaistumu! Beidzot Bauska patiešām mirdz!» – tie ir vien daži vērtējumi, ko pauduši apmeklētāji.


Iekārtojot vides noformējumu «Mirdzošā simfonija kokiem» Bauskas kultūras centrs vēlējās radīt svētkus visiem baušķeniekiem un pilsētas ciemiņiem, skaidroja Bauskas kultūras centra (BKC) pārstāve Kristiāna Paula Lībiete.


Laika periodā no 20. decembra līdz 2. janvārim Karpa dārzu apmeklēja ap 5000 cilvēku, liecina BKC aplēses. Skaits noteikts, fiksējot aptuveno parka apmeklētāju kopumu pirmajās trijās dienās un sareizinot ar norises dienu skaitu.


P. K. Lībiete precizēja, ka vides noformējums «Mirdzošā simfonija kokiem» kopumā izmaksājis 42 000 eiro (ieskaitot PVN). Pakalpojumu nodrošināja SIA «Full Stage», iepirkums par tehnisko nodrošinājumu rīkots 2021. gada pavasarī, konkursā citu pretendentu nav bijis.


Līdzvērtīgs vides noformējums Karpa dārzā tiek plānots arī nākamajā gadā, tomēr tā realizācija ir atkarīga no vietvaras labvēlības.