BauskasDzive.lv ARHĪVS

Vīrietis Bauskā automašīnu stūrē 2,43 promiļu alkohola reibumā

Sandra Giptere-Ivanova

2022. gada 4. janvāris 11:20

377
Vīrietis Bauskā automašīnu stūrē 2,43 promiļu alkohola reibumā

Bauskā, Upmalas ielā, 3. janvārī vīrietis vadīja automašīnu «Audi-80», būdams 2,43 promiļu alkohola reibumā. Par notikušo sākts administratīvais process, informē Ieva Šmidre, Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze.


Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Bauskas iecirknī 3. janvārī saņemta informācija par astoņiem gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti astoņi administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā viens par atļautā ātruma pārsniegšanu. Reģistrēti divi ceļu satiksmes negadījumi.

Savukārt Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē 3. janvārī saņemta informācija par 86 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 44 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 18 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Reģistrēti 16 ceļu satiksmes negadījumi.