BauskasDzive.lv ARHĪVS

Autovadītāja Vecsaules pagastā uzbrauc pieturas soliņam

Sandra Giptere-Ivanova

2022. gada 3. janvāris 13:07

663
Autovadītāja Vecsaules pagastā uzbrauc pieturas soliņam

Slidenais ceļš vairākiem šoferiem bijis nepārvarams. Tā 31. decembrī Bauskas novada Vecsaules pagastā sieviete stūrēja automašīnu «Opel Astra Caravan», uz slidenas brauktuves uzbrauca autobusa pieturas soliņam, to bojājot. Par notikušo noformēts ceļu satiksmes negadījuma reģistrācijas protokols, informē Ieva Šmidre, Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze.

Savukārt 1. janvārī Bauskas novada Codes pagastā pagaidām nenoskaidrots vadītājs stūrēja automašīnu «Mitsubishi Pajero» nobrauca no ceļa grāvī. Par notikušo sastādīts ceļu satiksmes negadījuma reģistrācijas protokols.

Savukārt 2. janvārī Bauskas novada Codes pagastā vīrietis vadīja automašīnu «Ford Fiesta» un iebrauca pretējā joslā, izraisot sadursmi ar pretī braucošo kravas transportlīdzekli «DAF XF460», kurš pēc sadursmes ieslīdēja pretējā braukšanas joslā un izraisīja sadursmi ar vieglo automašīnu «VW Passat». Negadījumā cieta automašīnas «VW Passat» vadītājs, kas pēc negadījuma nogādāts ārstniecības iestādē. Par notikušo policijā sākts kriminālprocess.

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē no pērnā gada 31. decembra līdz 2. janvārim saņemta informācija par 238 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 136 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 66 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Reģistrēts 41 ceļu satiksmes negadījums, divos fiziski cietušas divas personas.