BauskasDzive.lv ARHĪVS

Ar 1.janvāri izmaiņas vairākos reģionālo autobusu maršrutos

www.bauskasdzive.lv

2022. gada 1. janvāris 08:37

762
Ar 1.janvāri izmaiņas vairākos reģionālo autobusu maršrutos

No šodienas būs izmaiņas reģionālajos autobusa maršrutos Rīga-Bauska, Bauska-Priedītes, Bauska-Kroņauce-Dobele un Rīga-Skaistkalne, "Bauskas Dzīvi" informēja Autotransporta direkcijā.

Lai autobuss varētu precīzāk izpildīt kustības sarakstu un pasažieri - plānot savu laiku, visi autobusi, kas kursē maršrutā Rīga-Bauska, Iecavā stāvēs piecas minūtes. Tāpat maršrutā Bauska-Priedītes rīta reiss katru dienu pieturā "Priedītes" tiks uzsākts plkst.7.05 (līdz šim izbrauca plkst.7.19), maršrutā Bauska-Kroņauce-Dobele tas katru dienu Bauskas autoostā tiks uzsākts plkst.7.30 (līdz šim izbrauca plkst.7.25), bet maršruta Rīga-Skaistkalne autobuss no Rīgas starptautiskās autoostas katru dienu izbrauks plkst.7.45 (līdz šim izbrauca 7.35).

Autotransporta direkcija ir vienotas valsts politikas realizētāja starptautisko pārvadājumu jomā, autotransporta komercpārvadājumu uzņēmējdarbības licencēšanā, kā arī sabiedriskā transporta plānošanā. Autotransporta direkcijas uzdevums ir īstenot virkni pasākumu kompleksu, lai Latvijas autopārvadātājiem tiktu nodrošināta likumīga iespēja veikt pārvadājumus Latvijas teritorijā un ārpus tās.