BauskasDzive.lv ARHĪVS

Kā izveidot kalendāru, lai tas būtu efektīvs mārketinga instruments?

...

2021. gada 31. decembris 00:00

25
Kā izveidot kalendāru, lai tas būtu efektīvs mārketinga instruments?

Mūsdienās uzņēmumi izmanto dažādas mārketinga stratēģijas un instrumentus. Starp efektīvākajiem ierindojas arī kalendāri - tas ir lielisks veids, kā atgādināt par uzņēmumu visa gada garumā.

Kalendāri pēc pasūtījuma var būt labs mārketinga instruments, taču ir svarīgi to izveidot pareizi. Turpinājumā daži padomi, kas palīdzēs sasniegt vēlamo rezultātu.

Tēmas izvēle

Izvēlieties kalendāra tēmu, lai ieturētu vienotu stilu katra mēneša atvērumā.

Teksts

Kalendāru izgatavošana ļauj Jums izvēlēties, kādu vēstījumu vēlaties nodot saviem klientiem un sadarbības partneriem. Kalendārā varat iekļaut saukļus, asprātīgus izteicienus, iedvesmojošus citātus - jebko, kas atspoguļo Jūsu zīmola unikalitāti un vērtības.

Īpaši piedāvājumi

Kalendārā varat iekļaut atlaižu kuponus un īpašos piedāvājumus. Piemēram – “Tikai jūlijā saņemiet 20% atlaidi ar mūsu īpašo atlaižu kodu!”. Šī stratēģija ir arī lielisks veids, kā mudināt klientus izmantot kalendāru, jo viņiem būs jāgaida līdz noteiktam brīdim, lai izmantotu kalendārā minēto atlaižu kodu.

Attēli

Piemeklējiet atbilstošus attēlus - tajos var būt redzamas Jūsu piedāvātās preces/pakalpojumi, bet varat arī izvēlēties citu pieeju, piemēram, abstraktus mākslas darbus. Viss atkarīgs no izvēlētā koncepta.

Citi svarīgi elementi

Kalendāru druka ļauj Jums izpausties radoši, taču neaizmirstiet arī par dažiem svarīgiem elementiem:

●      Uzņēmuma logo - to varat izmantot, piemēram, uz kalendāra vāka vai arī katrā lapā;

●      Uzņēmuma kontaktinformācija

Kad kalendāru veidošana pabeigta, nākamais solis ir padomāt, kādā veidā kalendāri tiks nogādāti Jūsu klientiem. Jūs tos varat nosūtīt ar pasta/kurjera starpniecību (piemēram, kopā ar pasūtījumu) vai arī izdalīt pasākumos, piemēram, izstādēs un prezentācijās.

Kur pasūtīt kalendāru?

Un visbeidzot - kur pasūtīt kalendāru? Ja vēlaties saņemt kvalitatīvu rezultātu, ieskatieties poligrafija.lv, kur atradīsiet plašas iespējas īstenot Jūsu ieceres. Varat izvēlēties kalendāra veidu, materiālu, dizainu un citus elementus.

Zinošie poligrāfijas Enivo | Hromets darbinieki spēs ieteikt labākos risinājumus, lai izveidotais kalendārs būtu efektīvs ieguldījums Jūsu biznesa attīstībā.

Kalendāru pasūtīšana mājas lapā poligrafija.lv ir ļoti vienkārša - pastāstiet par savu ideju un uzņēmuma eksperti to ar prieku pārvērtīs taustāmā rezultātā!