BauskasDzive.lv ARHĪVS

Aicina piedalīties tiešsaistes erudīcijas spēlē «Prāta lokāls»

www.bauskasdzive.lv

2021. gada 29. decembris 00:00

3
Aicina piedalīties tiešsaistes  erudīcijas spēlē «Prāta lokāls»

Bauskas kultūras centrs, atskatoties uz aizvadītā gada notikumiem, jau ceturto reizi aicina vietējos iedzīvotājus piedalīties tiešsaistes erudīcijas spēlē «Prāta lokāls», laikrakstu informē Kristiāna Paula Lībiete, Bauskas kultūras centra sabiedrisko attiecību speciāliste.

Šajā reizē, kad spēle notiks ceturtdien, 30. decembrī, pulksten 19, dalībniekiem būs iespēja pārbaudīt savas zināšanas par notikumiem Latvijā un pasaulē, kā arī par zīmīgāko Bauskas novadā, atklāj K. P. Lībiete. Viņa paskaidro, ka «Prāta lokāls» ir tiešsaistes erudīcijas spēle ar izklaidējošiem elementiem par mūsu vietām, vērtībām un cilvēkiem, ko droši iespējams spēlēt no mājām vai jebkuras vietas, kur pieejams internets, tāpēc ikvienam dalībniekam ir iespēja izvēlēties lokāciju, kurā komandai vislabāk raisās zināšanas.

Spēle noris astoņās kārtās pa sešiem jautājumiem katrā – kopumā 48 jautājumi. Spēli šoreiz vadīs zinošais Jānis Začs no kompānijas «Prāta spēles». Lai piedalītos, katrai komandai ir nepieciešams dators, telefons un interneta pieslēgums. Datorā ieteicams sekot līdzi spēles tiešsaistes video, bet telefonu izmantot, lai iesniegtu savas atbildes uz jautājumiem.

Savu dalību spēlei iespējams reģistrēt, apmeklējot saiti: https:// ej.uz/spele-PL4. Dalība ir bez maksas.

Pirmās divas Bauskas kultūras centra organizētās tiešsaistes erudīcijas spēles «Prāta lokāls» norisinājās 2021. gada pavasarī, un tajās kopumā piedalījās 92 mājsaimniecības. Trešā spēle tika aizvadīta novembrī patriotisko svētku noskaņās, un tā vienkopus pulcēja 88 mājsaimniecības, informē K. P. Lībiete.