BauskasDzive.lv ARHĪVS

Kurmenē šodien aicina gan Grinča pasaku taka, gan «Dzīvā Bētleme»

www.bauskasdzive.lv

2021. gada 26. decembris 11:09

346
Kurmenē šodien aicina gan Grinča pasaku taka, gan «Dzīvā Bētleme»

Šodien, 26. decembrī, laikā no plkst. 13 līdz 16 ģimenes tiek aicinātas ierasties Kurmenes parkā, kur tiek rīkota Grinča Ziemassvētku orientēšanās pasaku taka, informē Kurmenes tautas nama vadītāja Sarmīte Ķīse.

Ģimenes tiek aicinātas ierasties Kurmenes parkā pie dīķa un saņemt orientēšanās ceļazīmi un karti. Dalībniekiem būs nepieciešams telefons ar lejupielādētu kvadrātkodu lasītāju, lai varētu saņemt izklaidējošus videosižetus – uzdevumus, skaidro S. Ķīse.

«Bauskas Dzīve» arī atgādina, ka līdz 6.janvārim Kurmenē, pie katoļu baznīcas un tās apkārtnes parkā, iekārtota "Dzīvā Bētleme". Kā ik katru gadu tajā redzams Ziemassvētku stāsts par Jēzus dzimšanu kūtiņā pie mājdzīvniekiem.

Aplūkojamā "Dzīvās Bētlemes" aina ar mājdzīvniekiem kūtiņā un figūrām Jāzepa, Marijas un jaundzimušā pestītāja veidolā atgādina par pirmajiem Ziemassvētkiem, kad pasaulē nāca Jēzus Kristus, akcentēja Kurmenes katoļu draudzē.

Apskatot "Dzīvo Bētlemi", iedzīvotāji aicināti nepulcēties un ievērot visas spēkā esošās epidemioloģiskās drošības prasības.