BauskasDzive.lv ARHĪVS

Kvalitatīvi garāžas vārti jūsu īpašuma drošībai un estētikai

ripointernational.lv

2021. gada 24. decembris 00:00

76
Kvalitatīvi garāžas vārti jūsu īpašuma drošībai un estētikai

Tie, kuru īpašumā nav garāžas, mēdz ar nelielu skaudību skatīties uz cilvēkiem, kuriem pieder garāža. Un tas ir saprotams, jo garāža ir kas vairāk par automašīnas novietni. Tā ir daudzfunkcionāla un ļoti noderīga telpa, kas palīdz organizēt savā īpašumā esošās lietas un uzlabo piemājas teritorijas estētiku un drošību. Tāpēc ir svarīgi parūpēties, lai garāža ir ērti lietojama, droša pret ielaušanos un arī labi izskatās. Un viens no galvenajiem elementiem tā visa nodrošināšanai ir kvalitatīvi vārti, ar kuriem vēlams aprīkot garāžu.


Uzticami garāžas vārti no “RIPO International”

Vietējais ražošanas uzņēmums “RIPO International” nodarbojas ar vārtu, tajā skaitā arī garāžas vārtu, izgatavošanu jau 30 gadus, kuru laikā uzkrāta ievērojama pieredze un iegūti nozīmīgi sadarbības partneri. Klientiem tiek piedāvāti pēc individuāliem parametriem un vajadzībām izgatavoti garāžas vārti:

  • paceļamie – paneļi ir izgatavoti no divām metāla plāksnēm, starp kurām ir siltumizolējošs pildījums. Konstrukcijā tiek izmantots gadiem ilgi pārbaudīts un uzticams pacelšanas mehānisms. Ilgmūžīgi, pieejama plaša krāsu izvēle.

  • veramie – nodrošina ērtu un ātru iekļūšanu garāžā, netērējot elektrību vārtu pacelšanai. Vienkārši uzstādāmi un ilgmūžīgi. Mūsdienīgs un harmonisks izskats pateicoties neredzamam paneļu savienojumam. Vienmēr vienāds dēlīšu augstums ar izteiktu dizainu.

  • ruļļu – lielisks un ērts risinājums vietās, kur klasiskie vārti nav ieteicami vai nav iespējams tos ierīkot. Ruļļu vārtus jeb slēģus ierīko virs ailes garāžas ārpusē. Pēc pieprasījuma ir iespējams tos  iebūvēt telpas iekšpusē, ja ir nepieciešamā vieta virs ailes un sānos.

Moderna automātika ērtai vārtu lietošanai “RIPO International” garāžas vārtus pēc klienta vēlmēm aprīko arī ar uzticamu automātisko vēršanās sistēmu. Vārtu aprīkošanā tiek izmantota Vācijā ražotā Maratnec vārtu automātika – tā ir kvalitatīvs tirgus līderis ar jaunākajām tehnoloģijām un īpaši klusa savā darbībā.

Automātiskās vēršanās sistēma ievērojami atvieglo garāžas vārtu lietošanu. Nav vajadzības izkāpt no auto, lai atvērtu vārtus, jo to var izdarīt ar tālvadības pulti vai PIN kodu. Automātika paaugstina īpašuma drošību, jo piekļuve vadības mehānismiem ir tikai piederošām personām. Vārtu automātika sniedz ne tikai ērtības, bet arī ietaupa laiku un paaugstina fizisko drošību, jo nav jāizkāpj no auto. Mūsdienīgās automātikas aprīkotas ar visiem vajadzīgajiem drošības sensoriem, kas novērš nejaušas sadursmes ar vārtiem, kā arī uzticams akumulators ļauj vārtiem darboties pat tad, kad īslaicīgi nav elektrības.

Kāpēc pasūtīt garāžās vārtus pie “RIPO International”?

Uzņēmumam ir vairākas konkurences priekšrocības, ar kuru palīdzību gadu gaitā izdevies iekarot stabilu klientu loku gan Baltijas valstīs, gan ārpus tām:

  • individuāla pieeja katram klientam;

  • kvalitatīvi izejmateriāli no pasaulē atzītiem ražotājiem;

  • profesionāli un augsti kvalificēti speciālisti;

  • produkcijas atbilstība ES jaunās pieejas direktīvās noteiktajām preču drošuma, veselības un vides aizsardzības prasībām;

  • pilns serviss no konsultācijām līdz uzstādīšanai un garantijas servisam;

  • profesionāla un draudzīga klientu apkalpošana;

  • rūpes par ekoloģiju un sabiedrību – priekšroka tiek dota eko krāsām, tiek šķiroti atkritumi un novērsta nelietderīga resursu izmantošana.

Visus garāžu vārtu modeļus varat apskatīt un pasūtīt ripointernational.lv.