BauskasDzive.lv ARHĪVS

Autovadītāja Bauskā nobrauc no ceļa, sabojājot elektrības sadales skapi

Sandra Giptere-Ivanova

2021. gada 22. decembris 18:07

611
Autovadītāja Bauskā nobrauc no ceļa, sabojājot elektrības sadales skapi

Otrdien, 21. decembrī, Bauskā, Ziedoņu ielā, sieviete stūrēja automobili «Citroen C3» un netika galā ar tā vadāmību. Transportlīdzeklis noslīdēja no ceļa un uzbrauca elektrības sadales skapim, to bojājot. Par notikušo sastādīts ceļu satiksmes negadījuma reģistrācijas protokols, portālu informē Ieva Šmidre, Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze.


Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Bauskas iecirknī 21. decembrī saņemta informācija par 19 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti septiņi administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā seši – par atļautā ātruma pārsniegšanu. Reģistrēti četri ceļu satiksmes negadījumi.

Savukārt Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē 21. decembrī saņemta informācija par 109 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 59 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 19 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Reģistrēti 24 ceļu satiksmes negadījumi, vienā fiziski cietušas divas personas.