BauskasDzive.lv ARHĪVS

VK «Vecumnieki» izstājas no Latvijas kausa izcīņas

Uldis Varnevičs

2021. gada 17. decembris 00:00

3
VK «Vecumnieki» izstājas no Latvijas kausa izcīņas

Ar dažādiem panākumiem volejbola spēles aizvadījusi VK «Vecumnieki» vienība. «Optibet» Latvijas čempionātā uzvarēta «RTU» komanda, bet Latvijas kausa ceturtdaļfinālā tomēr iznāca piekāpties vienībai «Daugavpils Universitāte/Ezerzeme».

Tā 2. un 9. decembrī komanda aizvadīja divas «Cewood» Latvijas kausa izcīņas spēles ar Baltijas «Credit.24» Meistarlīgas vienību «Daugavpils Universitāte/Ezerzeme», piekāpjoties divos mačos ar 1:3 un 0:3. Rezultatīvākais abos mačos bija Andris Zadovskis – 23 un 17 punkti. Tā liecina mājaslapas volejbols.lv informācija. VK «Vecumnieki» tas nozīmēja izstāšanos no Latvijas kausa izcīņas ceturtdaļfinālā. 

Savukārt 12. decembrī savās mājās VK «Vecumnieki» uzņēma «RTU» vienību. Spēlē gūta grūta uzvara ar rezultātu 3:2 – pa setiem 22:25, 25:18, 25:15, 20:25 un 15:12. 36 punkti Andrim Zadovskim, 21 Reinim Zelčam, tai skaitā seši punkti ar servi, 16 punkti Aivim Āboliņam, deviņi Armandam Grudulim, četri vienības cēlājam Jānim Zadovskim, viens Rolandam Plēsniekam, kā libero spēlēja Alvis Spangers. «Optibet» Latvijas čempionāta tabulā VK «Vecumnieki» vienība ar 20 punktiem atrodas otrajā vietā – pirmajā vietā «Augšdaugavas» komanda ar 21 punktu.

Nākamo spēli vienība aizvadīs savā mājas zālē Misas pamatskolā 21. decembrī, kad tiksies ar «Rīgas Volejbola skolu».