BauskasDzive.lv ARHĪVS

FOTO: «Simtgades kausu» izcīna vienība «BJSS/Mēmele»

FOTO: «Simtgades kausu» izcīna vienība «BJSS/Mēmele»

Bauskas pilsētas sporta namā «Mēmele» aizvadīta nu jau tradicionālā «Simtgades kausa» izcīņa telpu futbolā. Sacensības rīko vienība «TFK LATS». Turnīrā šoreiz pamanījās uzvarēt komanda, kas neielaida nevienus vārtus spēļu laikā, – «BJSS/Mēmele».

Šogad, 11. decembrī, sacensībās sporta namā «Mēmele» piedalījās desmit vienības. Bauskas novadu sacensībās pārstāvēja komandas «Ceraukste», «Rainis E67» un «BJSS/Mēmele», kā arī Iecavas «TFK LATS» un «FK Lions». Piedalījās arī vienības no Liepājas, Jūrmalas, Rīgas un Aizkraukles.

Finālspēlēs cīņu par trešo vietu ar komandu «Caljan» veiksmīgi sāka «Ceraukste», kura iespieda pretiniekus viņu laukuma pusē. Vispirms vārtus guva Nauris Dombrovskis un pēc tam ar labu tālsitienu atzīmējās A. Zomerovskis. Tomēr tā uzvaras sajūta bija stipri mānīga – ar rezultātu 3:2 trešo vietu izcīnīja «Caljan» vienība.

Fināla mačā ar «TFK LATS» mājinieki «BJSS/Mēmele» spēlēja vairāk no aizsardzības. Iecavnieku uzbrukumos baušķeniekus vārtos regulāri glāba Āris Paužolis. Savukārt uzbrukumā vispirms ļoti precīzi nospēlēja Arturs Kupčiuns un pēc tam vārtus guva Svajunas Foks. Iecavniekiem tā arī «BJSS/Mēmele» vārtsargu pārspēt neizdevās.

Tādējādi uzvara «BJSS/Mēmele», otrā vieta – «TFK LATS» un trešie – komanda «Caljan».  Uzvarētāji saņēma ceļojošo kausu, 2021. gada turnīra uzvarētāju kausu, naudas balvas un citas dāvanas. Par turnīra labāko vārtsargu atzina Āri Paužoli, savukārt labākā spēlētāja balvu saņēma «TFK LATS» komandas dalībnieks Dāvis Kvants.