BauskasDzive.lv ARHĪVS

8 Ziemassvētku dāvanu idejas, kas spēs iepriecināt ikvienu

www.bauskasdzive.lv

2021. gada 14. decembris 00:00

141
8 Ziemassvētku dāvanu idejas, kas spēs iepriecināt ikvienu

Straujiem soļiem tuvojas gada gaidītākie svētki - Ziemassvētki. Vai esat jau sācis gatavot dāvanas saviem mīļajiem? Šis laiks ir saspringts ikvienam, tādēļ neuztraucieties, ja nav vēl sanācis par to padomāt – mēs Jums palīdzēsim!

Esam apkopojuši 8 Ziemassvētku dāvanu idejas, kas spēs iepriecināt ikvienu!


1. Pašdarināta dāvana

Pašdarinātām dāvanām ir īpaša enerģija, jo tas ir kaut kas tāds, ko nav iespējams iegādāties, ko nesaņems neviens cits. Ir daudz un dažādu Ziemassvētku dāvanu ideju, ko izgatavot paša spēkiem, piemēram, kūciņas, burciņa ar novēlējumiem, glezna, personalizēts foto albums. Šajā gadījumā nepieciešama vien fantāzija, un tad pavisam noteikti izdosies pārsteigt dāvanas saņēmēju!

2. Dāvanu karte - ceļazīme

Ja zināt dāvanas saņēmēja intereses, lieliska Ziemassvētku dāvana ir dāvanu karte - ceļazīme! Tā var būt dāvanu karte - ceļazīme aktīvai atpūtai, ekstrēmai atpūtai, nakšņošanai viesnīcā vai, piemēram, skaistumkopšanas procedūrai. Šīs un citas Ziemassvētku dāvanas varat iegādāties Gribuatpusties.lv! Ja šaubāties, ko dāvināt, varat iegādāties arī dāvanu karti GribuAtpusties.lv, lai saņēmējs pats varētu izvēlēties sev tīkamāko ceļazīmi!

3. Atpūta

Apgalvo, ka atpūtu nevar uzdāvināt, tomēr Jūs varat uzdāvināt dāvanu karti baudījumam un nakšņošanai viesnīcā, kas ļaus atgūties no ikdienas steigas. Turklāt nav jādodas nekur tālu, lai izbaudītu mieru - viesnīcu piedāvājumi Rīgā (apskatīt mājas lapā) pavisam noteikti spēs pārsteigt ar savu plašo piedāvājumu. Mājīgs interjers, gardas maltītes, ūdens prieki, skaistuma procedūras un rituāli - viss, kas nepieciešams pilnvērtīgai atpūtai!

4. Gadžets

Mūsdienās, kad ikviena nav iedomājama bez dažādām ierīcēm, dāvinot Ziemassvētkos kādu gadžetu, Jūs pavisam noteikti nekļūdīsieties! Šajā gadījumā atliek vien noskaidrot, kas dāvanas saņēmējam būtu patiesi nepieciešams – vai tās ir austiņas, zibatmiņa, viedpulkstenis, vai varbūt kaut kas tik noderīgs mājsaimniecībā kā putekļu sūcējs-robots.

5. Gardumi

Ziemassvētki nav iedomājami bez gardumiem! Konfektes, šokolādes, sukādes, cepumi, kūkas un vēl un vēl.. Lieliska ideja ir apvienot dažādus gardumus, piemēram, konfekšu pušķī vai saldumu kastē. Varat šo dāvanu padarīt īpašu, izvēloties Latvijā ražotus gardumus vai viena veida vai krāsas gardumus.

6. Amatniecības izstrādājums

Kas gan var būt labāks par noderīgu dāvanu, kas kalpos un priecēs vēl ilgu laiku? Īpaši pēdējos gados aktuāli ir dažādi amatniecības izstrādājumi, kā koka dēlīši, māla trauki, lina apģērbi, vilnas zeķes u.tml. Dažkārt labākā dāvana ir vienkāršākā dāvana!

7. Personalizēta dāvana

Dāvanas saņēmējs pavisam noteikti sajutīsies īpaši lutināts, ja dāvāsiet tam personalizētu dāvanu. Arī šajā gadījumā pastāv daudz un dažādas opcijas – džemperis, krūze, pildspalva, piekariņš, cepure, zibatmiņa, spilvens utt. Dāvanu varat personalizēt ar vārdu, taču īpašu odziņu varat piešķirt ar kādu trāpīgu joku. Iespējams, Jums un dāvanas saņēmējam ir kāds kopīgs teiciens vai joks, ko varat attēlot uz dāvanas.

8. Tematiska kaste 

Ja Jums patiesi nav ideju, ko dāvināt, lieliska ideja ir tematiska kaste, kurā varat apvienot dažādas lietas. Viena no opcijām ir kaste, kurā var apkopot kafiju, tēju, krūzi, kādu gardumu un sveci – tas kalpos kā sildošs komplekts vēsiem ziemas vakariem. Šādas tematiskās kastes var veidot daudz un dažādās variācijās, apkopojot universālas lietas, kas noderēs ikvienam!

Kad esat izvēlējies labāko Ziemassvētku dāvanu, atcerieties par interesantu un mīļu pasniegšanas veidu! Pievienojiet dāvanai kartiņu vai pasakiet novēlējumu mutiski - tas piešķirs dāvanai emocionālu vērtību, kas dāvanas saņēmējam pavisam noteikti liks pasmaidīt!