BauskasDzive.lv ARHĪVS

FOTO: Basketbola vienība «Bauska» uzvar BK «Talsi»

teksts un foto – Uldis Varnevičs

2021. gada 30. novembris 19:36

590
FOTO: Basketbola vienība «Bauska» uzvar BK «Talsi»

Līdzjutējus basketbola laukumā turpina priecēt «Ramirent» Latvijas Nacionālās basketbola līgas vienība «Bauska» – šoreiz izdevies ar 103:76 pārspēt potenciālu konkurentu komandu BK «Talsi», kas ļauj baušķeniekiem pašlaik atrasties līgas Rietumu grupas trešajā vietā.

Pirms pašas spēles, kas notika 27. novembrī Bauskas sporta hallē, nebūs nelikās, ka panākums varētu būt viegls. Spēles sākums gan bija tāds iemidzinoši mierīgs – jau pirmās ceturtdaļas vidū 9:0, tad 16:5, bet «BK Talsi» parādīja, ka nav tik vienkārši – otrās ceturtdaļas sākumā jau vairs tikai 20:16, tad atkal pievilka uz 27:23, bet ar to arī viesu panākumi beidzās – puslaiks noslēdzās ar rezultātu 51:27. Turpinājumā viesi vēl spēja pievilkt starpību līdz 18 punktiem, bet tas arī viss – mača noslēgumā Eliss Upenieks ar trīspunktu metienu panāca jau 101 punktu un Helvijs Meļķis ar papildus diviem punktiem noslēdza rezultātu – 103:76.

Rezultatīvākais šajā mačā Artūrs Dreimanis – 23 punkti un sešas atlēcošās bumbas. Gundaram Bričkam 20 punkti un septiņas atlēcošās bumbas, 12 punkti Jānim Vilcānam, desmit punkti, sešas atlēcošās bumbas un 16 rezultatīvas piespēles Tomam Vilkam, pa desmit punktiem Reinim Solzemniekam un Elisam Upeniekam, astoņi Edijam Ausējam, seši Nikam Gaigalietim, četri punkti un astoņas atlēcošās bumbas Helvijam Meļķim.