BauskasDzive.lv ARHĪVS

Labākie Melnās Piektdienas piedāvājumi no Megamesto – par 100€ lētāks Roborock S7, vislabākā cena FIIDO D4S elektriskajam velosipēdam un lētākais skrejceliņš tirgū ACGAM T02P

Megamesto

2021. gada 25. novembris 00:00

164
Labākie Melnās Piektdienas piedāvājumi no Megamesto – par 100€ lētāks Roborock S7, vislabākā cena FIIDO D4S elektriskajam velosipēdam un lētākais skrejceliņš tirgū ACGAM T02P

­­­­­­

Melnās Piektdienas piedāvājumi!

Jūs varat laimēt kuponu 100€ vērtībā

Viss tiek piegādāts no ES noliktavām

Rekordzemas cenas

Lieliskas atsauksmes no pircējiem un recenzentiem:

1) "Xiaomi Roborock S7" – fantastisks robots putekļu sūcējs pat par 100€ lētāks;

2) Tronsmart T6 Plus Upgraded – uzlabotais 40W Bluetooth 5.0 skaļrunis;

3) "ACGAM T02P" – vislabākais zemo cenu skrejceliņš;

4) "FIIDO D4S" – par šo cenu tas ir labākais e-velosipēds tirgū.

20211124-1325-1picture.png

Interneta veikals Megamesto paziņo, ka sākas viena no šī gada lielākajām izpārdošanām - Melnā Piektdiena.

Tai par godu Megamesto ir sagatavojis īpašus piedāvājumus Latvijas pircējiem un nekavējoties aicina reģistrēties veikalā un piedalīties Laimīgā lozē. Izlozes laikā būs iespējams vinnēt kuponu 100 € vērtībā

20211124-1329-2picture.png

Atgādinām, ka Megamesto ir elektronikas veikals klientiem Baltijas valstīs, kas pārdod populārāko zīmolu preces tikai no Eiropas  noliktavām.

Tāpēc piegāde uz Latviju ir ļoti ātra un pilnīgi droša. Visus muitošanas un citus nodokļu jautājumus jau ir nokārtojis veikals Megamesto.

Un tagad tuvāk apskatīsim dažus piedāvājumus, kuri īpaši sagatavoti Melnās Piektdienas izpārdošanai un ir īpaši ievērības cienīgi.

Xiaomi Roborock S7 ir fantastisks robots putekļu sūcējs

Roborock S7 ir jaunākais un modernākais robots putekļu sūcējs no ļoti labi pazīstama uzņēmuma. Un tagad tas pārdodas par zemāko cenu tirgū.

Pēc testēšanas mēs varam raksturot Roborock S7 divos vārdos - fantastisks robots.

Būtībā nekas vairāk nav sakāms un nav jāsaka. Ja meklējat augstas klases tīrīšanas robotu ar vismodernākajiem tehniskajiem risinājumiem un viedām funkcijām par pieejamāko cenu, Roborock S7 ir tieši tas, kas Jums ir nepieciešams.


Robota plusi:augstākā ražošanas un montāžas kvalitāte;robota jauda sasniedz 68W, kas ir ļoti jaudīgs;aprīkots ar HyperForce iesūkšanas tehnoloģiju - 2500Pa iesūkšanas spiediens;pirmais robots, kas izmanto pilnīgi jauna dizaina peldošo birsti - lieliski pielāgojas tīrāmajām virsmām;ultraskaņas paklāju noteikšana - automātiski palielina iesūkšanas jaudu;pirmais robots, kas automātiski paceļ mazgāšanas uzgali - 5 mm;pirmais robots ar VibraRise tehnoloģiju, kas nodrošina grīdas beršanas funkciju - mazgāšanas funkcija vibrē 3000 reižu minūtē, tādējādi notīrot pat noturīgākos traipus;ūdens padevi regulē integrēta elektronikas tehnoloģija;mazgā un sūknē vienlaicīgi;5200 mAh akumulators darbojas līdz 3 stundām (pie minimālās iesūkšanas jaudas);LiDAR navigācijas sistēma;augstuma, trieciena un citi sensori;bērnu slēdzene;īpaši plaša viedo funkciju izvēle lietotnē;pirmais robots, kuram ir automātiska atkritumu savākšanas stacija.
20211124-1330-4picture-png.png

Robota mīnusi:

  • 9,65 cm biezs - šāds robots var neielīst zem dažām mēbelēm. Problēma šeit ir ar pilnīgi visiem robotiem ar LiDAR navigāciju, jo lāzernavigācijas sistēma ir uzstādīta tieši virs robota - izvirzītajā daļā.
  • Cena - joprojām nav lētākais robots tirgū. Taču tehnoloģija un atjautība padara to lētāku nekā citus robotus. 


Tronsmart T6 Plus Upgraded ir atjaunināts 40 W Bluetooth 5.0 skaļrunis

Tronsmart T6 Plus Upgraded ir populārā Tronsmart T6 Plus skaļruņa atjauninātā versija.

20211124-1315-5picture-png.png

Tronsmart T6 Plus Upgraded jau ir uzlabots cilindrisks dizains ar nedaudz atšķirīgu dizainu un vēl spēcīgāku korpusu.

Tāpat šis skaļrunis atbilst IPX6 standartam, tāpēc to var droši lietot ārtelpās, sportojot un tā tālāk.

20211124-1332-6picture.png

Patentētā SoundPulse tehnoloģija nodrošina 40W maksimālo jaudu. Tas arī nodrošina vēl nebijušu 360 grādu telpisko skaņu, tāpēc visas telpas būs piepildītas ar kvalitatīvu skaņu.

20211124-1334-7picture.png

Tronsmart T6 Plus Upgraded ir aprīkots ar Bluetooth 5.0 un NFC. Ir arī vērts pieminēt, ka šos skaļruņus var savienot vienu ar otru bezvadu režīmā un tādējādi tiem būs vēl jaudīgāka skaņa. Kā arī ātri uzlādējamās baterijas darbosies līdz 3 stundām, lai varētu atskaņot mūziku.

Tronsmart T6 Plus Upgraded ir bezvadu skaļrunis. Lielisks dizains un kompakts, var droši lietot ārpus telpām un ir laba kvalitāte.


ACGAM T02P ir skrejceļiņš ar vadības paneli

ACGAM T02P ir viens no jaunākajiem skrejceļiem. Un, kā apgalvo mūsu recenzents, tas ir lētākais skrejceļiņš tirgū.

20211124-1316-8picture.png

Un ACGAM T02P pārsteidz ne tikai ar lielisku cenu, bet arī ar lieliskām funkcijām. Tas ir plašs skriešanas celiņš, un to var kompakti salocīt un paslēpt zem gultas, tāpēc tas neaizņems papildus vietu istabā.

Kas ir ACGAM T02P? Ir daži svarīgi momenti, kas jāņem vērā.

Pirmkārt, tas ir 43 x 120 cm plats skrejceliņš. Ar to pietiek, lai šo ierīci izmantotu droši un ērti. Drošību veicina arī tas, ka tā virsma ir pārklāta ar īpašu, neslīdošu pārklājumu. Papildus saķere skriešanas laikā vienmēr ir liela priekšrocība.

20211124-1337-9picture.png

Ražotājs arī apgalvo, ka šo alumīnija skrejceliņu var droši izmantot cilvēki, kas sver līdz 110 kg.

ACGAM T02P ir aprīkots ar amortizatoriem, tāpēc gan pats skrejceļiņš izturēs slodzi, gan Jūs neradīsiet nekādus traucējumus  saviem kaimiņiem.

Starp citu, gan ražotājs, gan recenzenti apgalvo, ka ACGAM T02P dzinējs strādā ārkārtīgi klusi un trokšņu līmenis pie maksimālā ātruma sasniedz tikai 60dB.

20211124-1338-10picture.png

ACGAM T02P ir gan staigāšanas, gan skriešanas skrejceļiņš. Iešanas režīmu var aktivizēt, lai sasniegtu ātrumu no 1 līdz 6 km/h.

Tiem, kas vēlas skriet, skriešanas režīms paliek aktivizēts un ātrumu var izvēlēties līdz 12 km/h.

Un ko darīt, ja tas ir pārāk ātrs un es nevaru izslēgt ACGAM T02P celiņu? Par to arī ir padomājis ražotājs, un ACGAM T02P ir siksniņa, ko var piestiprināt pie apģērba.

Tiklīdz šī siksna tiek izvilkta no ACGAM T02P roktura, tā automātiski apstāsies. Šī papildus drošības funkcija noteikti noderēs, ja reizēm pilnībā nenovērtējat savas iespējas.

Priecē arī tas, ka ACGAM T02P ir īpašs statīvs Jūsu tālrunim un planšetdatoram.

Mums ir arī LED displejs uz ACGAM T02P korpusa, kas parāda ātrumu, laiku, sadedzinātās kalorijas, noieto attālumu.

Interesanti ir arī tas, ka ACGAM T02P ir tālvadības pults, tāpēc ejot vai skrienot var pastāvīgi mainīt ātrumu. ACGAM T02P celiņu var nekavējoties apturēt vienkārši nospiežot pogu.

ACGAM T02P ir patiešām izcils skrejceliņš, kas ļauj staigāt ērti, silti un bez liekiem kontaktiem ar cilvēkiem. Diemžēl pašlaik ir tāds laika periods, ka katrs solis jau ir pakļauts riskam saslimt ar šo nelaimīgo vīrusu. Un laikapstākļi ne vienmēr ir vislabākie pastaigām.

Ar ACGAM T02P var arī skriet ļoti ērti, kas patiešām patiks tiem, kas ilgojas pēc šādiem sporta veidiem un vēlas nopietni pasvīst arī mājās.



FIIDO D4S ir saliekams elektriskais velosipēds

20211124-1316-11picture.png

 

FIIDO D4S ir kompakts, jaudīgs, salokāms elektriskais velosipēds jautriem ceļojumiem pilsētā un ārpus tās.

Zemāk esošajās fotogrāfijās varat redzēt FIIDO D4S elektriskā velosipēda izcilākās funkcijas.

Jāatzīmē, ka šis ir saliekams velosipēds, tāpēc būs ērti to pārvadāt gan automašīnas bagāžniekā, gan ar sabiedrisko transportu.

Salocītā velosipēda izmēri ir 85 x 45 x 64 cm un sver tikai 18,5 kg. Viens no ērtākajiem e-velosipēdiem. Lai gan FIIDO D4S ir viegls un kompakts, tomēr tam ir ļoti spēcīgs rāmis un tas var izturēt līdz pat 120 kg lielu slodzi. Tam ir iespaidīgi rādītāji, tāpat kā citas tehniskās īpašības.

20211124-1339-12picture.png

FIIDO D4S ir aprīkots ar 250W bezkontakta motoru, kas nodrošina maksimālo ātrumu 25 km/h un 30 grādu braukšanas leņķi.

Shimano piedziņa padara braukšanu vēl vienkāršāku un ērtāku. Turklāt tiek atbalstīti 3 braukšanas režīmi: pedāļu režīms, mopēda režīms, elektriskais režīms. Velosipēds ir viegls un ar Shimano pārnesumiem būs vienmēr bauda braukt.

20211124-1340-13picture.png

Un kā ar akumulatoru? FIIDO D4S ir aprīkots ar 36V 10,4Ah akumulatoru, kas tiks uzlādēts aptuveni 7 stundu laikā. Tas var mērot līdz 80 km ar vienu uzlādes reizi. Tam tiešām ir pārsteidzoši rezultāti.

FIIDO D4S ir viegls, kompakts, jaudīgs elektriskais velosipēds ar lieliskiem parametriem. Kā arī ar CE, FCC, MSDS un UN38.3 sertifikātiem.