BauskasDzive.lv ARHĪVS

Ziemassvētku labo darbu akcija «Bērnu prieks katrā mājā»

www.bauskasdzive.lv

2021. gada 10. novembris 11:36

31
Ziemassvētku labo darbu akcija «Bērnu prieks katrā mājā»

Biedrība Laiks Jauniešiem jau otro gadu pēc kārtas organizēs Ziemassvētku labo darbu akciju “Bērnu prieks katrā mājā” – šogad palīgos tā uzaicinājusi nevalstisko jaunatnes organizāciju no Rundāles puses – NVO "Inicio".

Labo darbu akcija tiks organizēta divās kārtās – pirmajā no 3. novembra līdz 20. decembrim aicinām uzņēmumus, iestādes un privātpersonas sagatavot savas dāvaniņas - saldumus, rotaļlietas, spēles, grāmatas, puzles, cita veida produkciju, lai pēc tam kopā mēs Ziemassvētkos spētu iepriecināt bērnus, kuriem šī dāvana nozīmēs daudz vairāk nekā kādam no mums.

Otrajā kārtā no 21. decembra līdz 26. decembrim biedrības “Laiks Jauniešiem” un “INICIO” aktīvie bērni un jaunieši svētku noskaņās dosies pie dažādu sociālo grupu ģimenēm ar bērniem šīs dāvaniņas uzdāvināt, lai svētkus katrā mājā padarītu priecīgākus arī šajā drūmajā laikā.

 Par dāvaniņu nodošanu no uzņēmuma/iestādes vai privātpersonu puses aicinām sazināties telefoniski +371 28 646 934 vai elektroniski info@laiksjauniesiem.lv – mūsu iespēju robežās (Rīgas rajonā un Zemgalē) šīs dāvaniņas varam paņemt iepriekš vienojoties par laiku un vietu. Sagatavojot dāvaniņu, lūdzam, norādīt dāvaniņas mērķauditoriju - ģimene/puisītis/meitenīte, kā arī aptuveno vecumu.