BauskasDzive.lv ARHĪVS

Iecienītākie saderināšanās gredzeni

...

2021. gada 24. oktobris 00:00

96
Iecienītākie saderināšanās gredzeni

Saderināšanās gredzena izvēle lielākoties ir pamatīgs izaicinājums ikvienam topošajam līgavainim, jo ikdienā taču iepriekš sieviešu gredzenu plauktiem, visticamāk, iets garām, tāpēc nav ne jausmas, kas ir modē, kā izvēlēties īsto un kā tas vispār notiks. Iespējams, šādā situācijā noderēs ieteikumi par to, kādi tad kopumā ir iecienītākie saderināšanās gredzeni.

Saderināšanās gredzenu materiāls

Šis droši vien nebūs jaunums – visbiežāk saderināšanās gredzeni tiek izvēlēti zelta. Tiesa, jāņem vērā, ka arī zeltam ir vairāki veidi – sarkanais, dzeltenais un baltais. Visi šie zelta veidi ir līdzvērtīgi kvalitatīvi, atliek vien izvēlēties acij tīkamāko. Tiesa, ja topošajai līgavai nav nevienas rotas no zelta, ir jābūt uzmanīgākiem. Iespējams, konkrētajam cilvēkam nemaz nepatīk zeltlietas. Tādā gadījumā atliek aplūkot, no kāda materiāla ir rotas, ko šis cilvēks tomēr nēsā. Tādējādi saderināšanās gredzens pilnīgi droši var būt arī no sudraba. Svarīgāk – lai pēc tam saderinātā to vēlas nēsāt un lai tas saskan ar viņas būtību.

Stils

Saderināšanās gredzenu klasika ir šaura zelta stīpiņa ar vienu lielu vai vairākiem nelieliem dārgakmeņiem. Tieši šādu gredzenu lielākā daļa cilvēku iztēlojas, izdzirdot vārdu salikumu “saderināšanās gredzens”. Taču, lai arī kādu izvēli izdarītu, ir būtiski atcerēties pašu galveno: saderināšanās gredzenu izvēlē nepastāv strikti likumi, tāpēc ļoti svarīgi ir vadīties pēc savām sajūtām un gaumes, mēģinot ieklausīties arī otras puses sajūtās. Pilnīgi noteikti saderināšanās gredzens var būt arī platāka stīpiņa, tas var būt no cita materiāla un, iespējams, dārgakmeņu vietā vispār ir, piemēram, gravējums no pāra kopīgās mīļākās dziesmas. Tas varētu sanākt pat iespaidīgāk.

Cena

Ko atbild lielākā daļa pārdevēju, kad tiem jautā par cenu? Arī mēs varam teikt to pašu: cena ir atkarīga no konkrētā gredzena specifikas – izvēlētajiem materiāliem, svara, dārgakmeņiem un to lieluma, kā arī dizaina. Jebkurā gadījumā ir skaidrs – ja vēlaties saderināšanās brīdi padarīt ļoti īpašu, ir jārēķinās ar gredzena un arī citām papildu izmaksām vai vismaz ievērojamu radošumu, jo arī tas spēj paveikt brīnumlietas. Ja tomēr nepieciešams nosaukt gredzena cenu, teiksim, ka tā būs robežās no 50 līdz pat vairākiem tūkstošiem eiro.