BauskasDzive.lv ARHĪVS

SEO – trūkstošais puzles gabals jūsu mārketinga stratēģijā

SEO

2021. gada 23. oktobris 00:00

32
SEO – trūkstošais puzles gabals jūsu mārketinga stratēģijā

Veidojot mārketinga stratēģiju, parasti priekšplānā tiek izvirzīti klasiskie mārketinga kanāli - sociālie tīkli, mediji, mājaslapa un citi. Bet nereti tiek aizmirsts par būtisku un neatņemamu mārketinga stratēģijas sastāvdaļu - SEO. Un šī ir liela un nozīmīga kļūda, kas var nest ievērojamus zaudējumus. Neizmantojot šo potenciālu, jūsu zīmols nenonāk tur, kur to vēlas atrast potenciālie pircēji. Tieši šī iemesla dēļ, SEO Eksperts speciālisti piekodina, kvalitatīva mārketinga stratēģija nav  iedomājama bez SEO optimizācijas.

Kādi būs ieguvumi?

Jāsāk ar to, ka liela daļa mūsdienu pircēju pirms kāda produkta vai preces izvēles un iegādāšanās veic izpēti internetā. Visticamāk, tie ieraksta kādu atslēgvārdu Google meklētājā. Un šeit savu darbu sāk SEO. Nogādāt zīmolu vai lapu pirmajās meklētāja pozīcijās ir galvenais tā uzdevums. Pirmās pozīcijas, ne tikai saņem vairāk uzmanības un klikšķu no potenciālā pircēja, bet arī nostiprina savu pozīciju konkurentu vidū.  Kā arī, meklējumus veic ne tikai tie, kas tikai izpēta potenciālo pirkumu, bet arī tie, kas jau izlēmuši par labu pirkumam. Tātad, būt ātri un ērti pieejamam mērķauditorijai ir vēl viens SEO sasniedzamais mērķis.

SEO optimizācija

Optimizācijas process īsumā ir vairāku soļu komplekss, kas palīdz jūsu mājaslapai nonākt meklētāja rezultātu pirmajās pozīcijas. Šajā kompleksā iekļauti dažādi soļi. Pirmkārt, nozares izpēte, kas nodrošina izpratni par konkrēto tēmu, mērķauditorijas paradumiem un konkurentiem. Otrkārt, atslēgvārdu atlase un piemērošana, konkrētajai tēmai, lai sasniegtu mērķauditoriju.

Un treškārt, satura veidošana. Saturs ir atslēga, kas palīdz sasniegt labākos rezultātus. Arī lapas iekšējā SEO optimizācija ir nozīmīga procesa sastāvdaļa.

SEO Eksperts piedāvā

Aģentūras plašajā pakalpojumu klāstā atradīsiet gan pilnu SEO optimizāciju, gan katru etapu, lai uzlabotu savas lapas rezultātus. Piedāvājam arī 6 mēnešu programmu, kurā iekļauta gan pareizo rīku iestatīšana, gan mājaslapas tehnisko problēmu novēršana, kā arī satura plāna izveide un izpilde. Pirmos rezultātus redzēsiet jau pirmo 3 mēnešu laikā. Bet ja jau apzināties sev nepieciešamos soļus, tad jums lieliski noderēs atsevišķie pakalpojumi - atslēgvārdu izpēte vai satura plāna izveide. Ja jūs māc šaubas, ka tieši SEO Eksperts metodes ir piemērotas jūsu zīmola, piesakieties uz bezmaksas konsultāciju. Mēs garantējam - jūs nebūsiet vīlušies.