BauskasDzive.lv ARHĪVS

Ātrākais veids, kā apgūit jaunu valodu

Valodu skola «Mirtego»

2021. gada 16. oktobris 00:00

56
Ātrākais veids, kā apgūit jaunu valodu

Valodas apguve ir sarežģīts process, īpaši pieauguša cilvēka vecumā. Tas prasa gan lielu gribasspēku, gan smagu darbu. Tādēļ mēs –online valodu skola Mirtego esam darījuši visu, kas mūsu spēkos, lai izveidotu valodu skolu, kas palīdzēs jums gūt jaunas zināšanas un ātri apgūt izvēlēto valodu. Mirtego valodu portfelī atradīsiet gan klasiskās svešvalodas kā angļu, vācu vai krievu, gan specifiskākas valodas – čehu, norvēģu vai japāņu.           

Mirtego valodu skola

Mirtego komanda var lepoties ar vairāk kā 28 gadu pieredzi valodu apmācībā, tādēļ esam droši, ka mūsu veidotā valodu skola sniegs jums vislabākos un efektīvākos rīkus kā apgūt jaunu valodu. Tā kā šie nav vienkārši kursi, bet gan valodu skola ar Latvijas Republikas Izglītības iestādes statusu, mūsu komanda ļoti rūpējas par skolas reputācija, kvalitatīvu mācību procesu un apmierinātiem klientiem. Mēs ik dienu strādājam, lai uzlabotu mācību procesu un kopā sasniegtu vislabākos rezultātus.

Piemērots risinājums ikvienam

Mirtego pakalpojumu klāstā atradīsiet dažādus pakalpojumus ātrai un ērtai valodu apguvei, Piedāvājam individuālās nodarbības ar pasniedzēju, lai padziļināti apgūtu valodas nianses vai gramatiku. Uzsverama, ka strādājam tiešsaistē ar klientu, nevis dodam iespēju noskatīties iepriekš sagatavotu video. Šāda pieeja ļauj katram savā ritmā un veidā apgūt vēlamo valodu. Un protams, vienmēr esam pretimnākoši - pielāgosim jums izdevīgāko laiku, kad organizēt nodarbības.

Kursi grupā

Ja individuālās nodarbības neietilpst jūsu vēlmēs, Mirtego piedāvā arī valodu kursus nelielās grupās. Šis ir ne tikai lielisks veids kā apgūt jaunas prasmes, bet arī nostiprināt jau iegūtas zināšanas. Grupu nodarbības lieliski derēs gan valodas apgūšanai no pamatiem, gan situācijās ja ir jau pamatzināšanas, kuras nav izdevies praktizēt un papildināt. Un protams, grupu nodarbības sniedz lielisku iespēju komunicēt un praktizēt valodu ar citiem studentiem un pasniedzējiem.

Ja vēlaties noskaidrot jūsu zināšanu līmeni un atrast piemērotāko valodas apmācības kursu, Mirtego mājaslapā atradīsiet valodu testu. Bet ja šaubāties par kursu norisi un mācību formu, piedāvājam pieteikties uz testa nodarbību, kuras laikā varēsiet izprast Mirtego valodu skolas apmācību stilu, mērķus un sasniedzamo rezultātu.