BauskasDzive.lv ARHĪVS

E-komercijas kursi – izstrādā mājaslapu pats!

...

2021. gada 25. septembris 00:00

15
E-komercijas kursi – izstrādā mājaslapu pats!

Vai zināji, ka mājaslapu no A līdz Z ir iespējams izstrādāt arī tad, ja Tev nav iepriekšējas pieredzes šajā jomā? Ar atbilstošu zināšanu ieguvi soli pa solim to vari paveikt – tam tikuši radīti Kebbe IT e-komercijas kursi, kuru laikā ne tikai apgūsi visu nepieciešamo, lai izstrādātu vietni saviem spēkiem, bet arī radīsi taustāmu rezultātu – vēlamo mājaslapu bez programmēšanas! Kā tas iespējams? Lasi un uzzini!

E-komercijas kursi ikvienam

Jā, ikvienam – arī tam, kuram vēlme lielāka par prasmēm! Ar Kebbe IT profesionāļu vadītām  pilnvērtīgām lekcijām iegūsi gan pamatzināšanas, gan specifisku informāciju, kas ļaus aptvert visus ar mājaslapu izstrādi saistītos aspektus.

Kebbe IT piedāvājumā ir pieejami divu veidu e-komercijas kursi, kuru laikā tiek izstrādāta:

●       Mājaslapa, kura paredzēta, lai publicētu informāciju par uzņēmumu, aprakstītu pakalpojumus u.c. Kursa laikā tiek radīta mājaslapa uz pasaulē populārākās satura pārvaldības sistēmas WordPress. Kurss tiek īstenots 14 lekcijās, aptveros 70 apakšsegmentus;

●       Mājaslapa – internetveikals, kurā tiek integrēta produktu pārdošana, grozs, pasūtījuma noformēšanas funkcija, maksājuma noformēšana u.c. aspekti, lai pēc kursa beigām vietni varētu izmantot reālai darbībai. Arī šī kursa laikā mājaslapa tiek izstrādāta uz WordPress satura pārvaldības sistēmas, kā arī uzstādīts pasaulē populārais WooCommerce modulis. Kopumā kurss tiek īstenots 12 lekcijās, kopā atverot 90 informācijas segmentus.

Skan iespaidīgi? Realitātē ir vēl iespaidīgāk! Kursus absolvējuši jau vairāki desmiti dalībnieku, ar lieliskiem rezultātiem noslēdzot kursus, kuru lielākā balva – izstrādāta vietne ar pašu spēkiem!

Kam piemēroti e-komercijas kursi?

Šāda veida e-komercijas kursi īpaši piemēroti būs:

  1. uzņēmējiem. Ja vēlies izstrādāt vietni, bet to negribi uzticēt ārpakalpojumā citiem, jo esi uzņēmuma izveides sākuma stadijā – šis būs tieši Tev;
  2. mārketinga speciālistiem. Šie speciālisti ikdienā uztur mājaslapu darbību. Bez specifiskām priekšzināšanām tas var būt apgrūtinoši un liegt sasniegt vēlamos rezultātus – kursos uzzināsi visu nepieciešamo, lai pilnvērtīgi uzturētu vietni arī nākotnē;
  3. jaunajiem speciālistiem. Ja vēlies papildināt zināšanas, uzkrāt pieredzi un pilnveidot savu portfolio – piesakies kursiem un izstrādā vietni pats, lai potenciālais darba devējs redzētu, uz ko Tu esi spējīgs!

Kebbe IT pieredzējušie speciālisti ikdienā izstrādā dažādā mēroga un specifikas mājaslapas, tāpēc par kvalitāti un sniegtajām zināšanām vari būt drošs – kursi būs vērtīgs ieguldījums Tava uzņēmuma attīstīšanā! Ienāc Kebbeit.lv un piesakies kursiem jau šodien!