BauskasDzive.lv ARHĪVS

LIELISKA ALTERNATĪVA CIGARETĒM - NIKOTĪNA MAISIŅI

...

2021. gada 26. septembris 00:00

109
LIELISKA ALTERNATĪVA CIGARETĒM - NIKOTĪNA MAISIŅI

Vai esi kādreiz mēģinājis atmest smēķēšanu? Vai esi vēlējies kaut pēc smēķēšanas nebūtu šo dažādo blakņu  - piedūmots apģērbs, dzeltenīgi zobi uc. Ir izgudrots kaut kas inovatīvs, bet ļoti jaudīgs, kas varētu patikt gan tiem, kas cenšas atmest smēķēšanu, gan tiem, kas nekad nav smēķējuši.

Interneta veikals Whitechew.com  plašā klāstā piedāvā “all white” nikotīna maisiņus jeb spilventiņus. Pasaulē jau krietnu laiku nikotīna maisiņi “iet” savu uzvaras gājienu, bet Latvijā varētu teikt, ka nikotīna spilventiņi ir salīdzinoši nesen.

Nikotīna maisiņu priešrocības

Kādēļ nikotīna maisiņi ir labāki par cigaretēm? Kādēļ būtu labāk cigaretes aizstāt ar nikotīna maisiņiem? Mums ir skaidrojums. Pirmkārt, nikotīna maisiņi ir mazāk kaitīgi, lietošanas process salīdzinot ar smēķēšanu ir daudz patīkamāks. Otrkārt, nikotīna maisiņi nesatur tabaku. Treškārt, tos var lietot jebkādā vietā, ko nevar teikt par cigarešu smēķēšanu.

Nikotīna maisiņu lietošana

Lietošanas laikā nikotīna spilventiņš ir jānovieto starp augšējo lūpu un smaganām, atstājot to tur no 5 līdz 60 min. Pēc lietošanas nikotīna spilventiņu droši var izmest sadzīves atkritumos. Bieži vien cilvēki jauc nikotīna maisiņus ar košļājamo tabaku, bet atšķirība starp nikotīna maisiņiem un košļājamo tabaku ir liela. Viens, bet ļoti svarīgs aspekts. Nikotīna maisiņa saturs gan lietošanas laikā, gan pēc tās paliek maisiņā, bet košļāmajās tabakas saturs nav ievietots nekādā maisiņā, līdz ar to apgrūtinot lietošanu.  Nikotīna spilventiņi ir pieejamai ar dažādu veidu aromātiem, lai katrs lietotājs varētu atrast savai gaumei piemērotākos.

Izvēlies savai gaumei piemērotākos nikotīna maisiņus

Whitechew.com interneta veikalā ir pieejami dažāda stipruma nikotīna maisiņi. Iespējams, ka tie, kas lietos nikotīna maisiņus pirmo reizi, vēlēsies sākt ar vieglajiem nikotīna maisiņiem, turpretī tie, kas vēlēsies aizstāt smēķēšanu ar nikotīna maisiņu lietošanu, iespējams izvēlēsies stiprākos nikotīna maisiņus.

Whitechew piedāvātos nikotīna maisiņus var iegādāties ne tikai interneta veikalā, bet arī klātienes veikalā, kas atrodas Rīgas centrā, kur mūsu konsultants laipni palīdzēs izvēlēties katra gaumei piemērotākos nikotīna maisiņus.