BauskasDzive.lv ARHĪVS

«Optika Metropole» tagad arī Bauskā!

Optika Metropole

2021. gada 24. septembris 00:00

2284
«Optika Metropole» tagad arī Bauskā!

Latvijā lielākais reģionālais optikas salonu tīkls «Optika Metropole» 9. septembrī vēra sava jaunā salona durvis Bauskā, Kalna ielā 26.

«Optika Metropole» ir teju 30 saloni visā Latvijā, kuri profesionālu redzes aprūpi saviem klientiem nodrošina jau kopš 2003. gada. Jaunā optikas salona «Optika Metropole» mērķis ir sniegt cilvēkam papildus devu pašpārliecinātības, 60 m² telpā ienesot Milānas, Parīzes, Berlīnes briļļu un saulesbriļļu modes tendences. «Optika Metropole» galvenās vērtības ir kvalitāte, harmonija, mājīgums un precizitāte.

SIA «Optika Metropole» vadītājs Jevgēņijs Čukins apgalvo, ka citi optikas saloni tirgo brilles, bet «Optika Metropole» palīdz ieraudzīt! – tā ir uzņēmuma vīzija, un nu jau vairāk nekā 17 gadus  «Optika Metropole» nodrošina augstvērtīgu redzes servisu, kas ietver sevī pilnu redzes pārbaudi ar modernu aparatūru, visu veidu briļļu izgatavošanu un kontaktlēcu piemeklēšanu. «Optika Metropole» ļoti priecājas, ka tagad salons rūpēsies arī par Bauskas iedzīvotāju redzi.

«Optika Metropole» ir plašs briļļu ietvaru klāsts, kvalitatīvas saulesbrilles un īpaši piedāvājumi kontaktlēcu lietotājiem. Saloni lepojas arī par iespēju piedāvāt klientiem izcilā vācu zīmola «ZEISS» briļļu lēcas, kā arī augstas klases optikas nozares speciālistiem, kuri prot precīzi un kvalitatīvi uztvert katra klienta vajadzības un vēlmes.

«Optika Metropole» pakalpojumus piedāvā ne tikai pieaugušajiem, bet arī bērniem – mūsu eksperti palīdzēs atrast piemērotākās brilles, lai jūsu bērns spētu skaidri redzēt un netraucēti baudīt ikdienu.

Salona plauktos atradīsiet ne tikai plaši pazīstamu zīmolu brilles un saulesbrilles – «Tommy Hilfiger», «Guess», «Daniel Hechter», «Hugo Boss», «Zeiss» un jaunākos modeļus no franču zīmola «Caroline Abram» –, bet arī kvalitatīvus mūsu pašu zīmola «Metropole» ietvarus un saulesbrilles.