BauskasDzive.lv ARHĪVS

FOTO: sporta halles atklāšanas svētku laikā Bauskā notiek sacensības trīs sporta veidos

teksts un foto – Uldis Varnevičs

2021. gada 7. septembris 07:17

2005
FOTO: sporta halles atklāšanas svētku laikā Bauskā notiek sacensības trīs sporta veidos

Bauskas novada Bērnu un jaunatnes sporta skolas (BJSS) halles atklāšanas svētku laikā notika arī trīs sacensības. Rīta pusē sākās vieglatlētika, kur piedalījās sporta skolas no vairākām Latvijas vietām. Starp Bauskas novada BJSS audzēkņiem jāizceļ Annas Gabrielas Hofmanes uzvara gan 60 metru barjerskrējienā, gan tāllēkšanā un Ernesta Atvara Paļuļa uzvara 60 metru barjerskrējienā un šķēpmešanā. 100 metru skrējienā laurus plūca Raivis Rampāns, šķēpmešanā Tīna Jakubone, savukārt 800 metru skrējienā labākais bija Toms Ķivers.

Notika arī dambretes sacensības, kur gan karantīnas dēļ nevarēja piedalīties pasaules čempionāta dalībniece Zane Lea Zunda un bronzas medaļu ieguvējs Reinis Štāls.

Pēdējās no sacīkstēm bija basketbola mačs starp Bauskas novada BJSS un BS «Rīga/Rīdzene» U15 vecuma grupas basketbola komandām. Baušķenieki ātri izvirzījās vadībā, bet viesi pirmajā ceturtdaļā spēja turēt līdzi. Tomēr jau otrajā puslaikā mājiniekiem bija stabils pārsvars, un maču viņi uzvarēja ar rezultātu 66:52. Komandas treneris Māris Šekavs atzina, ka spēle bijusi laba iespēja izmēģināt spēkus pirms basketbola turnīriem, kas notiks septembrī.