BauskasDzive.lv ARHĪVS

MIERS UN RELAKSĀCIJA CEĻĀ PIE SEVIS

...

2021. gada 29. augusts 00:00

62
MIERS UN RELAKSĀCIJA CEĻĀ PIE SEVIS

Floutings ir fantastisks, relaksējošs process, kura laikā var baudīt dziļu atslābināšanos un relaksāciju. Latvijā floutings ir ienācis salīdzinoši nesen, bet pasaulē tas ir zināms jau kopš pagājušā gadsmita vidus. Tā ir pārbaudīta un droša relaksācijas, veselības un pašsajūtas uzlabošanas metode.

Floutinga sesija norisinās speciālā, horizontālā kapsulā, kas ir piepildīta ar ūdeni. Kapsula vizuāli atgādina solāriju, bet šai procedūrai nav nekādas saistības ar sauļošanos. Viss, kas Jums ir jādara jāļaujas un jāatlaižas ūdenī. Pateicoties ūdenim pievienotajam Epsom sālim, kurā ir magnija, sēra un skābekļa kombinācija, ķermenis spēj bez piepūles brīvi peldēt. Nav jāsatraucas pār ūdens dziļumu kapsulā, jo tas ir vien 30 cm dziļš.

Paaugstinātais blīvums ļauj ķermenim pilnībā atslābināties un atbrīvoties no ikdienā uzkrātās spriedzes. Ja ir vēlēšanās floutinga sesijā iegūto atslābināšanās sajūtu (gan ķermenim, gan prātam) un mieru paildzināt un integrēt savā ikdienā, tad ieteicams floutinga sesijas apmeklēt regulāri.

Ieguvumi un plusi pēc floutinga apmeklējuma:

●     padziļināta ķermeņa un prāta relaksācija;

●     stresa mazināšanās;

●     uzlabojas miega kvalitāte;

●     uzlabojas nervu sistēmas darbība;

●     muskuļu atslābināšanās, līdz ar to iespējamams uzlabot sportiskos sasniegumus;

●     laimes sajūtas veicināšana;

●     ķermeņa detokss;

●     radošuma, prieka veicināšana;

●     ieiešana meditatīvā stāvoklī.

 Pēc floutinga sesijas cilvēks var justies, kā no jauna piedzimis. Ir vēlēšanās ilgāk būt miera un meditatīvajā stāvoklī, kas iegūts flotinga sesijas laikā. Pēc sesijas ieteicamas mierīgas un relaksējšas nodarbes, lai ķermenis lēnām aklimatizētos. Cilvēki, kas izmēģinājuši floutingu atzīsts, ka šī ir unkāla pieredzes, kuru vēlētos atkārtot vēl un vēl.

Ikdienas skrējiens no cilvēka paņem ļoti daudz spēka un enerģijas, tādēļ ir jāmeklē nodarbes, kur šo enerģiju uzpildīt un atgūt, lai ikdienā nebūtu noguruma un nespēka.

Floaty piedāvā floutinga sesijas Rīgas centrā katru dienu no plkst. 9.00 līdz 21.00. Atrodi laiku sev, lai iegūtu savā dzīvē mieru un prieku. Atceries, ka viss sākas tikai ar Tevi pašu un tavu labsajūtu. Ja Tu jutīsies labi, tad visas lietas dzīvē nostāsties īstajās vietās.