BauskasDzive.lv ARHĪVS

Uz grupas «Sestā Jūdze» 20 gadu jubilejas koncertu 27. augustā – arī bez «Covid- 19» sertifikāta!

Koncertaģentūra BRAVISSIMO

2021. gada 25. augusts 12:20

755
Uz grupas «Sestā Jūdze» 20 gadu jubilejas koncertu 27. augustā – arī bez «Covid- 19» sertifikāta!

Uz grupas «Sestā Jūdze» 20 gadu jubilejas koncertu 27. augustā Bauskas Pilskalna estrādē tiek aicināti skatītāji arī bez «Covid- 19» sertifikāta, jo darbosies «BIOR» ātro testu laboratorija! 

27. augustā plkst. 20 Bauskas estrādē norisināsies Latvijas titulētākās kantrimūzikas grupas «Sestā Jūdze» 20 gadu jubilejas koncerts «Es iemīlēšos Tevī», kurā skanēs visu šo  gadu laikā radītās visromantiskākās grupas dziesmas. Lielākā skatītāju daļa, kura pasteidzās iegādāties biļetes iepriekšpārdošanā, sēdēs ekskluzīvās sēdvietās pie galdiņiem, bet pārējiem grupas daiļrades cienītājiem no 24. augusta ir iespēja iegādāties papildbiļetes fanu zonā – estrādes krēslos, ievērojot valstī noteiktās epidemioloģiskās drošības prasības.

Saistībā ar saspringto situāciju starp vakcinētajiem un nevakcinētajiem grupas daiļrades cienītājiem, «Sestā Jūdze» uz savām jubilejas svinībām Bauskā sarūpējusi iespēju to apmeklēt jebkuram skatītājam, jo jau no plkst. 18 līdz pat koncerta sākumam pirms ieejas koncerta teritorijā darbosies valsts zinātniskā institūta «BIOR» laboratorija, kurā jebkurš interesents varēs nodot ātro antigēna testu, no savas kabatas samaksājot (pieņem tikai maksājuma kartes) vien 10,47 EUR. Bet tas tomēr nav viss! Grupa «Sestā Jūdze» visiem tiem koncerta apmeklētājiem, kuri varēs uzrādīt uz vietas «BIOR» teltī veiktu testu, piedāvās iegādāties biļetes ar 50% atlaidi, proti par 10 EUR. Akcija attiecas tikai uz apmeklētājiem, kuri veiks testu pasākuma dienā, organizatoru nodrošinātajā «BIOR» teltī un fanu zonas sēdvietām bez galdiņiem. Kā saka pasākuma organizatori, šāda iespēja padara vienlīdzīgus visus pasākuma apmeklētājus, jo, neuzrādot uz vietas veikto antigēna testu, biļetes cena ir 20 EUR, gandrīz tieši tādā pašā vērtībā, kā testa plus biļetes cena pēc draudzīgās atlaides piemērošanas.

Biļetes uz grupas «SESTĀ JŪDZE» romantisko dziesmu vakaru iespējams iegādāties arī «Biļešu Paradīze» kasēs un internetā: https://www.bilesuparadize.lv/lv/event/100876, kā arī Bauskas Kultūras centra kasē un 1 stundu pirms koncerta.

Koncertā tiks ievēroti visi valstī noteiktie epidemioloģiskās drošības pasākumi, tādēļ, ierodoties uz pasākumu, viesiem tiks lūgts kopā ar ieejas biļeti un personu apliecinošu dokumentu uzrādīt derīgu digitālo Covid-19 sertifikātu, kas apliecina veikto vakcināciju, Covid-19 izslimošanu vai laboratorisko analīžu rezultātus. Savu vakcinācijas fakta dokumentu/sertifikātu vari atrast mājaslapā www.covid19sertifikats.lv. Lūdzam to lejupielādēt savā viedtālrunī vai ņemt līdzi tā papīra izdruku. Tiks pieņemti arī derīgi Covid-19 testa rezultāti. Antigēnu laboratorija “BIORA” darbosies laikā no 18 lldz 20, 1 testa maksa 10,47 EUR, 50% atlaide ieejas biļetei, veicot testu un iegādājoties biļeti uz vietas!

Saistībā ar sertifikātu kontroli, viesi tiek aicināti ierasties stundu pirms koncerta sākuma, ieeja no plkst. 19. Lietus gadījumā līdzi ņemt lietusmētelīšus. Bērniem līdz 12 gadu vecumam pieaugušo pavadībā, neaizņemot atsevišķu sēdvietu, ieeja bez sertifikātiem un  maksas. 

DER ZINĀT:

1.  Līdzi ņem derīgu sertifikātu. Ja sertifikāta nav, veic ātro antigēnu testu laikā no plkst. 18 līdz 20 pirms ieejas.

2.  Ņem līdz personu apliecinošu dokumentu.

3. Ja Tev ir derīgs sertifikāts vai tests, ņem to līdz, ja nav, veic ātro antigēnu testu uz vietas un apmaksā to ar maksājuma karti – 10,47 EUR.

4. Ja Tev nav biļete, iegādājies to laicīgi internetā https://www.bilesuparadize.lv/lv/event/100876 vai jebkurā “Biļešu Paradīze” kasē, ja veiksi ātro antigēnu testu uz vietas, saņemsi biļeti ar 50 % atlaidi, proti, par 10 EUR, to pērkot uz vietas, jo par testu būsi iztērējis 10,47 EUR.

5. Rēķinies, ka testa veikšanai nepieciešamas vismaz 20 minūtes un tas ir derīgs 6 stundas, neatliec savu ierašanos uz pēdējo brīdi! «BIOR» laboratorija būs atvērta no plkst. 18, ieeja uz sēdvietām un restorāns “Hercogs” būs atvērts no plkst. 19, koncerta sākums plkst. 20.

6. Ja esi iegādājies sēdvietas pie galdiņiem, galdiņa numuru vari brīvi izvēlēties, taču, apsēžoties pie tā, aizpildi anketu, kurā tiks lūgts norādīt nelielu info par sevi, kas domāta SPKC. Pie katra no galdiņiem sagatavotas 4 sēdvietas, kurās nevar atrasties vairāk kā no 2 mājsaimniecībām.

Tālrunis papildinformācijai un kolektīvu biļetēm: 25455928.