BauskasDzive.lv ARHĪVS

Kā pareizi izvēlēties autoskolu: online apmācību priekšrocības

Credo Autoprieks

2021. gada 19. augusts 22:39

140
Kā pareizi izvēlēties autoskolu: online apmācību priekšrocības

Jūs meklējat iespēju iegūt vadītāja tiesības Bauskā?

Ja Jūs sen bijāt plānojuši iegūt B kategorijas vadītāja tiesības, tad pandēmijai nevajadzētu radīt šķēršļus. Šobrīd daudzas autoskolas ir pārgājušas uz online formātu un piedāvā labas atlaides apmācību teorētiskai daļai.

Joprojām visiem tiem, kuri vēlas iegūt transportlīdzekļa vadītāja tiesības, ir aktuāls jautājums par autoskolas izvēli: kur mācīties, kam būtu jāpievērš uzmanība izvēloties autoskolu un kā noteikt, ka autoskola ir laba?

Online apmācību priekšrocības

Autoskolas «Credo Autoprieks» Bauskas filiāle piedāvā Jums online apmācības un sagatavoties CSDD eksāmenam. Online apmācības būtiski ekonomē Jūsu laiku, jo Jūs paši varat izvēlēties kad un kurā vietā mācīties. Mums ir grupas, kurās var mācīties darbdienās, nodarbības notiek arī brīvdienās, no rītiem un vakaros. Izvēlieties Jums ērtāko laiku!

Teorijas pasniedzējs Jūs mācīs tiešsaistē un skaidros CSN noteikumus, kā arī atbildēs uz audzēkņu jautājumiem. Faktiski tas ir tāpat, kā mācīties auditorijā, tikai mājās vai Jums ērtā vietā. Noteiktajā, Jūsu izvēlētajā laikā, izmantojot jebkuru gadžetu – klēpjdatoru, planšetdatoru vai pat viedtālruni, pieslēdzieties lekcijai autoskolas sniegtajā saitē.

Kam būs piemērotas online apmācības autoskolā?

Ja esat nolēmuši iegūt tiesības Bauskā, tad iepazīties ar nodarbību grafiku mūsu autoskolā Jūs varat šeit.

Online apmācības – šis ir lielisks variants tiem, kas ciena savu laiku. Mēs esam aprēķinājuši, ka vidēji apmācību laikā autoskolā audzēknis ceļam patērē ap 70 stundām. Tagad Jums vairs nebūs jātērē daudz laika ceļam, kas nepieciešams, lai tiktu uz teorijas nodarbībām, jo tagad to var paveikt online formātā.


Mūsu autoskola Bauskā piedāvā online apmācības, kas atbilst visiem nepieciešamajiem standartiem. Mēs saprotam, cik grūti dažkārt ir saņemties un atvēlēt laiku teorijas apmācībām un braukšanas iemaņu gūšanai, kad tās ir tik nepieciešamas. Visiem spēkiem mēs cenšamies organizēt apmācības tā, lai tās būtu maksimāli ērtas, komfortablas un ātras. Jūs varat mācīties Jums ērtākajā laikā jebkurā vietā, viss kas Jums nepieciešams, ir piekļuve internetam.

 

Priekšrocības online apmācībām autoskolā

«Credo Autoprieks» – ir Jūsu drošais partneris B kategorijas vadītāja tiesību iegūšanai! Mūsu autoskola Bauskā ir lielisks variants – aizpildiet pieteikumu un apgūstiet teoriju neizejot no mājām.


Nodarbību laikā Zoom platformā papildu teorētiskajam materiālam un CSN noteikumiem pasniedzējs apskata eksāmena uzdevumus un izskaidro, kāpēc konkrētā atbilde ir pareiza. Izskaidro dažādas situācijas ar piemēriem no dzīves un pasaka priekšā kā pareizi uzvesties uz ceļa. Jums vienmēr ir iespēja uzdot jautājumu par tēmu un saņemt operatīvu atbildi tiešajā ēterā. Kad Jūs pabeigsiet visas teorijas nodarbības, Jūs varat pieteikties teorijas ONLINE eksāmenam.

Alternatīva nodarbībām Zoom platformā ir sertificētā CSDD platforma jaunajiem transportlīdzekļu vadītājiem MACAM.LV, jo «Credo Autoprieks» ir pirmā un šobrīd arī vienīgā autoskola Latvijā, kas sadarbojas ar CSDD platformu. Atšķirībā no Zoom nodarbībām, apmācības CSDD platformā piedāvā studentam pilnu autonomiju un piekļuvi visu moduļu mācību materiāliem 24/7. Jums vairs nebūs jāpielāgojas nodarbību grafikam, Jūs varat mācīties Jums ērtajā laikā. Turklāt CSDD platformā ir pieejama tērzētava ar pasniedzēju, kur Jūs varat uzdot jautājumus.

Piesakieties un īstenojiet savu sapni Autoskola «Credo Autoprieks» ir vislabākā izvēle, ja jūs vēlaties iegūt vadītāja tiesības Bauskā!