BauskasDzive.lv ARHĪVS

Ar ko atšķiras laba ciparu kūka no sliktas?

...

2021. gada 14. augusts 00:00

383
Ar ko atšķiras laba ciparu kūka no sliktas?

Ciparburtu kūkas noteikti ir ļoti populārs un iecienīts veids kā svētkus padarīt īpašus, ar personisku odziņu. Ciparu kūka noteikti būs vakara nagla, sagaidot kādu nozīmīgu gada skaiti vai atzīmējot mazuļa mēneša jubilejas. Protams, ciparu kūkas nav paredzētas tikai svinībām draugu vai ģimenes lokā, bet lieliski iederēsies ari korporatīvajā vidē vai skolas pasākumos. Un ne velti, kūkas iespējams izveidot gan kādā noteiktā cipara, gan burta vai iniciāļa formā.

Garša ik vienai gaumei

Protams, kad izvēlamies kūku būtisks ir ne tikai vizuālais noformējums un tā unikalitāte, bet arī tas, kas kūkā ir iekšā. Mūsu piedāvājumā atradīsiet trīs veidu jeb garšu ciparu kūkas - klasiskā, ogu vai šokolādes. Burtu un ciparu kūkas pamatne veidota no divām gardām, gaisīgām, uz mēles kūstošām smilšu mīklas kārtām. Bet starp tām maigs, garšu buķeti piepildošs svaigais krēms. Un noformējums - ciparu kūku veidojam atbilstoši klienta vēlmēm. Pielāgosimies gan vēlamajai tematikai, gan krāsu gammai. Kūkas dekorējam gan ar klasiskākiem dekoriem, tādi kā ogas, augļi un bezē cepumi, gan ļaujamies radošo domu lidojumam. Kā piemēram, pēc pasūtījuma varam izdekorēt ciparu kūku ar ziediem, makarūniem, saldās cukura mastikas figūriņām (kas īpaši patīk bērniem) un citiem saldumiem. Ļaujiet tikai Jūsu iekšējam kārumniekam pasapņot un mēs to realizēsim. Piemēram, ja pasūtat ciparu vai burtu kūku savam uzņēmumam, varam izveidot gan logo, gan noformēt to uzņēmuma raksturīgajās krāsās.

 Ar ko atšķiras laba ciparu kūka no sliktas?

Protams, ka laba ciparu kūka no sliktas atšķiras gan ar to kā tā izskatās vizuāli, gan ar to, kas atrodams iekšā. Mēs garantējam, ka ciparu kūkas tiek gatavotas no kvalitatīvām izejvielām, kas ļaus garšām savīties tiešām baudāmā buķetē. Kā arī mīkla, no kuras gatavota pamatne būs gan izturīga un nezaudēs kūkas formu, gan būs gaisīga un mutē kūstoša. Un protams, vizuālais noformējums - garantējam tiešām burvīgu ciparu kūkas noformējumu, kas izskatīsies ne tikai eleganti, bet arī kārdinoši un liks siekalām saskriet ēdāju mutēs.