«Bauskas Dzīve» jautā

Vai gatavojat ogu un dārzeņu konservus ziemai? Kam dodat priekšroku – ievārījumiem, sulām, salātiem, saldējat ogas?
Līga Peisniece, strādā valsts pārvaldē
– Nē, to dara mamma, un ar to arī pietiek. Krājumu gatavošanai man pašai trūkst laika.
Aivars Dišlans, apsargs
– Konsultēju sievu,
lai viss ir atbilstošā stiprumā. Pašam vislabāk garšo mājās spiestas sulas. Veikalā no konservējumiem neko nepērku.
Diāna Freiberga-Pastare, skolotāja pirmsskolas izglītības iestādē
– Jau esmu sagatavojusi krizdoļu ievārījumu ar apelsīniem. Arī upeņu želeja un ķiršu sula jau gatava.
Valērijs Domkovs, bezdarbnieks
– Gan skābējam, gan konservējam. Darām visu. Iekonservējam gurķus un salātus, arī ievārījumi ir garšīgi.
Gražina Selecka, veļas pārzine
– Marinēju gurķus, ogas gan ziemai negatavoju, jo to nav.
Kategorijas
- Vietējās ziņas
- Sports
- Tautsaimniecība
- Izglītība
- Kultūra un izklaide
- Kriminālziņas
- Vēlēšanas
- Latvijā un pasaulē
- Lietotāju raksti
- Sēru vēstis
- Foto un video
- Blogi
- Laikraksta arhīvs
- Afiša
- Sports
- Kultūra un izklaide
- Dažādi
- Reklāmraksti
- Citas ziņas
- Projekts «Saimnieko gudri»
- Projekts «Kultūrvide novados»
- Projekts «Iesaukums politikā»
- Dzīvesstils
- Projekts «Mediju kritika»
- Projekts «Dzīves kvalitāte novados»
- Projekts «Dzīve pierobežā»
- Projekts «Vide un mēs»
- Projekts mediju profesionāļiem par trešo valstu pilsoņu sociālo iekļaušanos un migrāciju
- Projekts «Dzīve pierobežā – 2020»
- Projekts «Kultūrvide novados-2020»
- Projekts «Vide»-2021
- Projekts «Iesaukums politikā»-2021
- Podkāsts «ViedDoma»