BauskasDzive.lv ARHĪVS

Skaistumkopšanas padomi un triki, kas jāzina katrai meitenei

...

2021. gada 4. augusts 16:42

109
Skaistumkopšanas padomi un triki, kas jāzina katrai meitenei

Ideāla grima iegūšanai nav jābūt sarežģītai vai laikietilpīgai. Pateicoties dažiem vienkāršiem padomiem un trikiem, jums nekad vairs nebūs jājūtas neapmierinātam spoguļa priekšā.

Glabājiet acu krēmu un nagu laku ledusskapī

Iemesls tam, ka daži acu krēmi tiek pārdoti mēģenēs ar metāla uzgaļiem, ir tas, ka metāls palīdz iztukšot pietūkušās vietas, atdzesējot ādu, kas teorētiski sašaurina asinsvadus. Bet jūs varat iegūt tādu pašu efektu, vienkārši uzglabājot acu krēmu ledusskapī. Ledusskapis ir arī lieliska vieta nagu lakas glabāšanai, jo tā laika gaitā nesabiezē.

Vienmēr uzklājiet ādas kopšanas produktus no plānākās līdz biezākajai tekstūrai

Ja jūs domājat par savu ādu tā, it kā tā būtu sūklis, jūs vēlaties, lai tā absorbētu visu labo, ko jūs uzklājat uz sejas un ķermeņa. Tāpēc ir svarīgi, ka kosmētika tiek uzklāta pareizā secībā. Vispirms ādā izmantojiet plānākus, ūdeņainākus produktus un beidziet ar smagākajiem krēmiem vai eļļām. Eļļas palīdz noslēgt visus iepriekš uzklātos produktus.

Nekad nenovērtējiet par zemu drosmīgās lūpu krāsas spēku

Daudz grima mākslinieki ir teikuši, ka lūpu krāsa būtu viņu skaistumkopšanas produktu izvēle numur viens. Izrādās lūpu krāsa, it īpaši drosmīgas krāsas, var tikt uzklātas arī uz vaigu kauliem un acu plakstiņiem.

Nepieskarieties sejai, ja vien tas nav nepieciešams. Jūsu rokas ir mikrobu perēklis

Rokas tiešām ir netīras. Jebkurā laikā, kad domās vienkārši saspiežat zodu, pieliekat roku pie vaiga vai tamlīdzīgi, patiesībā atstājat mikrobus un izveidojat potenciālu mīnu lauku, kas var beigties ar pumpām un sabojātu sejas ādu.

Pirms peldes pludmalē vai baseinā pārklājiet matus ar kondicionieri

Ja esat kādreiz devies uz publisku baseinu, iespējams, ka jums vispirms tika lūgts noskaloties zem dušas, lai izskalotu visus liekos netīrumus.

Virziet savu skropstu tušas zizli horizontāli caur skropstām, lai radītu definīciju un atdalītu tās

Lai gan tas var šķist pretintuitīvi, ja jūs vēlaties pagarināt skropstas, vienīgais veids, kā jūs patiešām iegūsiet pārklājumus bez salipšanas, ir ar šo greizo grima mākslinieka triku.