BauskasDzive.lv ARHĪVS

Plastmasas logi un citas PVC konstrukcijas

...

2021. gada 1. augusts 00:00

104
Plastmasas logi un citas PVC konstrukcijas

Paskatoties uz apkārt esošajiem namiem, ievērosim vienu nozīmīgu tendenci, kas dažādu būvkonstrukciju izveidē ir sava veida obligāta nepieciešamība. Tie ir plastmasas logi. Latvijā šī tendence ienāca 21.gadsimta sākumā, kad plastmasas logi rotāja industriālās ēkas, skolas un veikalus, kā arī samērā turīgu cilvēku privātmājas un dzīvokļus. Laikam ejot, plastmasas būvkonstrukciju izveide un montāža ir kļuvusi pieejama katram interesentam, tādēļ 95% logu aiļu rotā tieši PVC konstrukcijas. Protams, ir cilvēki, kuri dod priekšroku koka un alumīnija logu uzstādīšanai savā īpašumā. PVC logi ir siltumu un skaņas izolējoši, viegli kopjami gan no iekšpuses, gan ārpuses, kā arī labi izskatās jebkādas ēkas fasādē. PVC logi ir ar ilgu kalpošanas laiku. Konstrukcija ir stabila un pat izmantojama vairākkārt, respektīvi - ir iespējams jau iemontētus logus izņemt un ielikt citā mājoklī.

 Apdares darbi pēc logu montāžas

Neatkarīgi no tā vai logu uzstādīšana ir vajadzīga kādā no sērijveida dzīvokļiem vai jaunā, tikko celtā privātmājā, papildus tiek piedāvāta arī aiļu iekšējā un ārējā apdare, jo kurš gan vēlas pēc darbu beigām meklēt citu pakalpojumu sniedzēju, kas ierīkos palodzes un veiks dažus kosmētiskos darbiņus. Apdares darbi ir tikpat svarīgi kā pati logu montāža, jo kaut mazākā nobīde no normas un standartiem, nozīmē palielinātu risku sliktai ventilācijai, skaņas un siltuma izolācijai, kā arī citiem nepatīkamiem pārsteigumiem.

PVC logi - eiroremonta pamatakmens Latvijā

Atceramies kādreiz tik populāro jēdzienu kā “eiroremonts”. Tas radās laikā, kad Latvijā sāka parādīties dažādi moderni un pieejami materiāli un tehnoloģijas gaumīgai un mūsdienīgai apdares darbu veikšanai un būvkonstrukciju izveidei. Tagad, pēc 20 gadiem, eiroremonts vai tā elementi ir redzami lielākajā daļā dzīvokļu un privātmāju. PVC logi bija pirmais solis Hruščova laika paneļu māju modernizēšanai un, jāteic, ka tas ir izdevies visai veiksmīgi. Uzstādīšanai ir pieejamas dažādas PVC konstrukcijas, arī balkona logu uzstādīšanai vai arī terases durvju izveidei privātmājās. Ir pieejami dažādi PVC profili, par kuru atšķirībām izskaidros pasūtījuma veikšanas brīdī, lai rastu labāko risinājumu konkrētajam projektam.