BauskasDzive.lv ARHĪVS

Seši iemesli, kāpēc izvēlēties sertificētu tulkošanas biroju

...

2021. gada 26. jūlijs 00:00

47
Seši iemesli, kāpēc izvēlēties sertificētu tulkošanas biroju

20210723-2024-1-sertificets-tulkosanas-b

Foto: Freepik.com

Sertificēts tulkošanas birojs nodrošina virkni būtisku priekšrocību. Kādu? Noskaidrojiet tūlīt, turpinot lasīt šo rakstu!

Iemesls #1: kvalitāte katrā aspektā

Sertificēts tulkošanas birojs garantēs, ka tulkojums ir kvalitatīvs katrā aspektā, proti, tajā ievērota terminu atveides konsekvence, tekstā nav ortogrāfijas, gramatikas un sintakses kļūdas, ievērotas stila nianses, teksts plūst dabiski un raiti, kā arī tulkojums kopumā izceļas ar augstu kvalitāti.

Iemesls #2: pieredze ikvienā tematā

20210723-2025-2-sertificets-tulkosanas-b

Foto: Freepik.com

Nereti ir tulkošanas biroji, kas savus pakalpojumus piedāvā salīdzinoši šaurā nozarē (piemēram, dokumentu tulkošana vai tulkojumu lokalizācija). Izvēloties sertificētu tulkošanas biroju, par šo jums nebūs jāuztraucas, jo tas spēs piedāvāt plaša spektra pakalpojumus.

Iemesls #3: iekļaušanās termiņos

Vai kādreiz esat izmantojis frīlansera pakalpojumus? Ja atbilde uz šo jautājumu ir apstiprinoša, droši vien zināt, ka visai bieži paļauties uz frīlanseru solītajiem termiņiem nevar, un dažkārt darbs netiek izpildīts vispār. Ar sertificētu tulkošanas biroju šādas problēmas neatgadīsies.

Iemesls #4: konfidencialitātes ievērošana

20210723-2026-3-sertificets-tulkosanas-b

Foto: Freepik.com

Mūsdienu pasaulē konfidencialitāte spēlē arvien lielāku lomu. Ja tā ir aktuāla arī jums, izvēlieties tulkošanas biroju ar atbilstošu ISO kvalitātes standartu, kas garantēs jūsu datu aizsardzību.

Iemesls #5: zināms tulkošanas process

Ir grūti atrast kaitinošāku situāciju – tulkošanas uzdevums nodots konkrētam uzņēmumam, noteikts konkrēts tulkojuma izpildes termiņš, taču, tam pienākot, tulkojums vēl nav saņemts, un nav zināms, kurā no tulkošanas posmiem darbs iestrēdzis. Sadarbojoties ar sertificētu tulkošanas biroju, jums būs skaidri tulkošanas soļi, kā arī konkrēts termiņš, kad saņemsiet gala tulkojumu.

Iemesls #6: ilgtermiņa sadarbība

20210723-2027-4-sertificets-tulkosanas-b

Foto: Freepik.com

Pastāv ļoti liela iespēja, ka sertificēts tulkošanas birojs nozarē darbojas jau vairākus gadus, un tā nākotnes plāni ir nopietni. Tas kalpo kā garants, ka ar uzticamu un sertificētu tulkošanas biroju varēsiet dibināt ilgtermiņa attiecības, kas ir īpaši svarīgi, ja arī jūsu uzņēmums nav viendienītis, un dažāda veida tulkojumi būs nepieciešami regulāri.

Vai arī jums nepieciešami augstākās kvalitātes tulkojumi? Linearis Translations piedāvājumā atradīsiet tādus pakalpojumus kā notariāli apliecināts tulkojums, tulkojumu lokalizācija un daudzus citus. Turklāt varat būt drošs, ka tulkošanas cenas būs atbilstošas tulkojuma kvalitātei un ieguldītajam darbam!