BauskasDzive.lv ARHĪVS

Pamatīgi iereibis riteņbraucējs Rundāles pagastā sabojā stāvošu mašīnu

Sandra Giptere-Ivanova

2021. gada 18. jūnijs 18:16

199
Pamatīgi iereibis riteņbraucējs Rundāles pagastā sabojā stāvošu mašīnu

Iecavā, Baldones ielā, 17. jūnijā vīrietis vadīja motorolleru, kas nav reģistrēts likumā noteiktā kārtībā, turklāt būdams 2,36 promiļu alkohola reibumā. Par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process, informē Dace Kalniņa, Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste.

Savukārt Rundāles novada Rundāles pagastā 17. jūnijā vīrietis vadīja velosipēdu un, būdams neuzmanīgs, uzbrauca stāvēšanai novietotai automašīnai «Volvo V70», to bojājot. Pārbaudes laikā tika noskaidrots, ka vīrietis ir 3,68 promiļu alkohola reibumā. Par notikušo sākti divi administratīvā pārkāpuma procesi.

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Bauskas iecirknī 17. jūnijā saņemta informācija par 16 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti seši administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā viens par velosipēda un viens par motorollera vadīšanu alkohola reibumā. Reģistrēti pieci ceļu satiksmes negadījumi.

Savukārt Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē 17. jūnijā saņemta informācija par 103 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 95 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 55 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Fiksēti 16 ceļu satiksmes negadījumi, kur četros ir cietušas četras personas. Reģistrēta viena velosipēda zādzība.