BauskasDzive.lv ARHĪVS

Vieno kopīgs uzdevums – plaukstošs un stiprs novads

Vieno kopīgs uzdevums – plaukstošs un stiprs novads

Kandidātu dosjē. Latvijas Reģionu apvienības šogad nodibinātās Bauskas nodaļas valdē pārstāvēti tikai Vecumnieki

Bauskas novada pašvaldības vēlēšanās Latvijas Reģionu apvienības (LRA) listē iekļauti 22 deputātu kandidāti, kurus, kā teikts programmā, vieno kopīgs uzdevums – plaukstošs un stiprs novads bez pamestām nomalēm un aizmirstiem cilvēkiem. Astoņi ir LRA partijas biedri, t. sk. septiņi no Vecumnieku pagasta: Anna Balgalve, Roberts Cešeiko, Guntis Kalniņš, Rihards Melgailis, Anita Smilškalne, Gija Spula, Guntars Veismanis, savukārt Svetlana Vāverniece ir baušķeniece; 14 kandidāti ir LRA ideju atbalstītāji. Saraksta līderis Guntis Kalniņš, Vecumnieku novada domes priekšsēdētājs, šo proporciju skaidro ar to, ka līdz šim tikai Vecumniekos bijusi LRA nodaļa, un cer, ka līdz ar Bauskas nodaļas izveidi biedru būšot vairāk un tiks aptverta plašāka teritorija. Viņš uzskata, ka, ejot uz vēlēšanām, izdevies izveidot profesionālu un kompetentu komandu, kas pārstāv visus pašreizējos novadus.

Šī gada 8. februārī LRA biedri nodibināja apvienotu Bauskas novada nodaļu, kas darbojas pašreizējā Bauskas, Iecavas, Rundāles un Vecumnieku novada teritorijā. Par nodaļas vadītāju ievēlēts G. Kalniņš, bet nodaļas valdē – R. Melgailis, G. Spula, R. Cešeiko un G. Veismanis. Lai gan nodaļa nes Bauskas vārdu, valdē visi ir no Vecumniekiem.

1. Guntis Kalniņš
Dzimis 1964. gadā. Augstāko izglītību ieguvis Latvijas Lauksaimniecības akadēmijā, specialitāte – inženieris-mehāniķis (1987. g.).

Valsts amatpersonas deklarācijā minēts, ka G. Kalniņš ir Attīstības padomes dalībnieks Zemgales plānošanas reģionā, iepirkumu komisijas priekšsēdētājs Vecumnieku novada domē, z/s «Gravas» īpašnieks, kā arī valdes loceklis Vecumnieku kooperatīvajā krāj-aizdevu sabiedrībā.

Deklarēti četri nekustamie īpašumi Vecumnieku novadā, kooperatīvās sabiedrības «Arāji» kapitāla daļas, kuru kopējā vērtība ir 6194,86 eiro. Īpašumā norādītas desmit dažādas tehnikas vienības, jaunākā – 1995. gadā ražots busiņš «Volkswagen Transporter».
Pērn algā Vecumnieku novada domē saņēmis 28 360,27 eiro, G. Kalniņa z/s «Gravas» dividendēs – 1375 eiro. Uzkrāti līdzekļi privātajos pensiju fondos, kā arī dzīvības apdrošināšanā.

Pirms 2009. gada administratīvi teritoriālās reformas bijis Vecumnieku pagasta padomes deputāts. Pašvaldību vēlēšanās piedalījies no Latvijas Pirmās partijas un Reģionu alianses sarakstiem. Divus sasaukumus bijis Vecumnieku novada pašvaldības izpilddirektors. Vairākus gadus ir Latvijas Pašvaldību izpilddirektoru asociācijas vadītājs. Kopš 2017. gada Vecumnieku novada domes priekšsēdētājs, ievēlēts no LRA saraksta.

Kā izcilu veikumu savas darbības laikā vērtē «visus manā vadībā realizētos projektus Vecumnieku novadā no 2009. gada, kad sāku strādāt Vecumnieku novada domē par izpilddirektoru, līdz 2017. gadam», saraksta augšgalā minot, ka viņa «tiešā pārraudzībā tika realizēti ūdenssaimniecības rekonstrukcijas projekti Vecumniekos, Stelpē, Bārbelē, Skaistkalnē, Kurmenē, Vallē, Misā».

Pie neveiksmēm min, ka nav izdevies saglabāt un palielināt iedzīvotāju skaitu novadā, kas desmit gadu laikā sarucis par 1800 (2010. gada 1. janvārī – 9951; 2021. gada 1. janvārī – 8136 iedzīvotāji). Tāpat arī viņš atzīst, ka nācies slēgt pamatskolas Kurmenē un Bārbelē, reorganizēt vidusskolas Vallē un Misā, kas kļuvušas par pamatskolām. Nav pilnībā ieviesta sadzīves atkritumu apsaimniekošanas un šķirošanas sistēma visā novada teritorijā. Vēl ļoti daudz darāmā, lai nodrošinātu mājsaimniecību un komercuzņēmumu, arī atsevišķu pašvaldības ēku pieslēgšanu centralizētajai ūdenssaimniecības sistēmai. «Dažkārt trūkusi auglīga komunikācija ar iedzīvotājiem, administrācijas, struktūrvienību darbiniekiem, skaidrojot lietas un pieņemtos lēmumus, kas man pašam liekas pašsaprotami,» viņš atzīst.

2. Juris Ludriķis
Dzimis 1975. gadā. Absolvējis Latvijas Universitātes Fizikas un matemātikas fakultāti, specialitāte – matemātika (1997. g.), savukārt Ekonomikas un vadības fakultātē ieguvis saimnieciskās darbības uzskaites, kontroles un analīzes specialitāti (1999. g.).

A/s «Sintura Latvia» galvenais grāmatvedis, Iecavas novada domes deputāts un domes priekšsēdētāja vietnieks.

Politikā darbojas kopš 2009. gada, kad pirmo reizi ievēlēts par Iecavas novada domes deputātu.

Amatpersonas deklarācija par 2020. gadu, kas pieejama Valsts ieņēmumu dienesta datubāzē, liecina, ka J. Ludriķis ir valdes loceklis SIA «Voleri Termināls» un SIA «Kobi Auto», valdes priekšsēdētājs futbola klubā «Iecava», IK «Kobi» īpašnieks, saimnieciskās darbības veicējs.

J. Ludriķim pieder zeme Gailīšu pagastā, zeme un ēkas Iecavas novadā, kā arī zeme kopīpašumā Iecavas novadā.

Algā Iecavas novada pašvaldībā saņēmis 4706,38 eiro, ienākumi no saimnieciskās darbības un komercdarbības SIA «Uzvara-lauks» – 955,86 eiro, alga a/s «Sintura  Latvia» – 18 000 eiro, ienākumi no saimnieciskās darbības un komercdarbības – 13 724,59 eiro.

3. Valdis Veips
Dzimis 1960. gadā. Absolvējis Latvijas Valsts fiziskās kultūras institūtu, ieguvis fiziskās audzināšanas pasniedzēja specialitāti (1982. g.).

Zemgales plānošanas reģiona (ZPR) izpilddirektors, Bauskas novada domes deputāts, mednieku kluba «Bauskas ozoli» valdes loceklis.

2020. gada valsts amatpersonas deklarācijā atspoguļotie dati liecina, ka V. Veips ieņem arī likvidatora amatu Bauskas rajona pašvaldību apvienībā, Latvijas Šķēpmetēju klubā pildījis valdes locekļa pienākumus.

Valdījumā pieder zeme un ēkas Bauskas novadā un vieglais auto «Volvo V50» (2009. g.). Deklarēts bezskaidras naudas uzkrājums – 13 000 eiro «SEB bankā», kā arī ienākumi no nekustamā īpašuma «Klāni» pārdošanas – 11 000 eiro.

Algā no ZPR pērn saņēmis 25 827,54 eiro, no Bauskas novada administrācijas – 3319,52 eiro, no Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras (VSAA) – 858,73 eiro.

Politikā kopš 1997. gada, kad kļuvis par Gailīšu pagasta padomes priekšsēdētāju, šajā amatā ievēlēts arī 2001. un 2005. gadā. No 2009. gada 1. jūlija līdz 2013. gada 18. jūnijam bijis Bauskas novada domes priekšsēdētājs. 2017. gadā ievēlēts par Bauskas novada domes deputātu. Bijis partijas «Pilsoniskā savienība» biedrs.

4. Gatis Skurba
Dzimis 1971. gadā. Absolvējis Rīgas Tehnisko universitāti, kļūstot par ceļu būvinženieri (2009. g.).

SIA «Binders» asfaltēšanas nodaļas vadītājs, Bauskas novada domes deputāts.

Ikgadējā amatpersonas deklarācija liecina, ka deputāta kandidāts ir arī prokūrists SIA «DGS-4». Pieder dzīvoklis Bauskā, nekustamais īpašums Gailīšu pagastā, kā arī automobilis «Toyota Land Cruiser» (2009. g.), kas reģistrēts 2016. gadā.

Algā no SIA «Inotech Solutions» saņēmis 1841,32 eiro, no firmas «Binders» – 32 508,28 eiro, no Bauskas novada administrācijas – 3964,48 eiro. Uzrādītas parādsaistības – 3560,29 eiro un 3921,60 eiro, uzkrāti līdzekļi privātajos pensiju fondos.
Pirms četriem gadiem startējis vēlēšanās no nu jau bijušās partijas «No sirds Latvijai».

5. Ludmila Knoka
Dzimusi 1962. gadā. Absolvējusi Latvijas Universitāti, kur studējusi jurisprudenci (1984. g.) un vides pārvaldību (2009. g.). Pašnodarbināta persona, z/s «Zemikss» vadītāja, Rundāles novada domes deputāte kopš 2013. gada.

Amatpersonas deklarācijā minēts, ka L. Knoka ir biedrības «Bauskas rajona lauku partnerība» valdes locekle, nekustamā īpašuma iznomāšanas komisijas locekle Rundāles novada domē, Rundāles pagasta zemnieku saimniecība «Zemikss» īpašniece, valdes locekle uzņēmumā «Docedis», kā arī Rundāles lauksaimnieku biedrībā.

Pieder nekustamais īpašums Rundāles pagastā, kā arī «Mazda-626» (1999. g.), kas reģistrēta 2006. gadā.

6. Rihards Melgailis
Dzimis 1953. gadā. Latvijas Lauksaimniecības akadēmijā ieguvis specialitāti – lauksaimniecības ekonomists-organizators (1985. g.).

Z/s «Griezes» īpašnieks un sporta kluba «1994» valdes loceklis. Arī «ilggadības rekorda» īpašnieks, jo, kā savulaik atklājis, Vecumnieku pašvaldību vadījis 22 gadus, divus mēnešus, divas nedēļas un divas dienas.

Daudzi Vecumnieku novada iedzīvotāji šo laiku atceras ar nostalģiju. R. Melgaiļa inteliģence, prasme runāt ar cilvēkiem, stratēģa un organizatora talants apvienojumā ar toreizējā izpilddirektora G. Kalniņa saimniecisko tvērienu veidoja labu un ilgtermiņā pozitīvu koptēlu, kas daudziem viesa uzticēšanos un paļāvību. Tomēr ne visus R. Melgaiļa diplomātija ir apbūrusi. Novada stagnācijas un problēmu cēloņi esot meklējami tieši šajā laikā.

R. Melgailis kandidēja uz 12. Saeimu no LRA saraksta Zemgalē un palika pirmais «aiz svītras». Kad deputātu D. Liepiņu izslēdza no Saeimas sastāva, viņa vietā 2016. gada 8. septembrī stājās R. Melgailis. Dodoties uz Saeimu, deputāts neslēpa prieku, ka tas būs arī notikums, ar ko varēs lepoties viņa bērni un mazbērni. Laikā, kad R. Melgailis bija tautas priekšstāvis Saeimā, apstiprinot 2017. gada valsts budžetu, kurā tika piešķirta nauda Vecumnieku novadam – 11 000 eiro Vecumnieku muzeja darbības nodrošināšanai, krājumu digitalizēšanai un aparatūras iegādei un 30 000 eiro Aizupes parka labiekārtošanai Vecumniekos, viņš balsoja «pret» šāda budžeta apstiprināšanu, liecina Saeimas arhīvā pieejamā informācija.

Startējis no LRA saraksta arī 13. Saeimas vēlēšanās, bet nav guvis tautas atbalstu. Iepriekšējās pašvaldību vēlēšanās 2017. gadā nekandidēja.

Kuluāros valda uzskats, ka jaunizveidotais LRA partijas saraksts ir R. Melgaiļa «mājas darbs» un viņa atkal iznākšana uz politiskās skatuves ir ciešās alianses «Melgailis&Kalniņš» aisberga redzamā daļa.
 
7. Sandis Karelis
Dzimis 1975. gadā. Augstāko izglītību ieguvis Latvijas Universitātē, kur studējis tiesību zinātņu programmu un saņēmis jurista kvalifikāciju (2009. g.).
Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistra galvenā valsts notāra vietnieks, Iecavas novada domes deputāts kopš 2017. gada.

Pēc valsts amatpersonas datiem, 2020. gadā S. Karelim piederēja dzīvoklis Iecavas novadā, automobilis «Citroen C4 Picasso», izlaides un reģistrācijas gads – 2017.

Algā no Iecavas novada pašvaldības administrācijas saņēmis 2308,58 eiro, no Uzņēmumu reģistra – 34 726,12 eiro, deklarētas arī parādsaistības – 12 635,61 eiro.

8. Iveta Lavrinoviča
Dzimusi 1965. gadā. Augstākā izglītība. Absolvējusi Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmiju, ir pedagoģijas bakalaure, mūzikas skolotāja (2001. g.); Latvijas Universitātē ieguvusi maģistra grādu izglītības zinātnēs (2007. g.).

Vecumnieku mūzikas un māk-slas skolas direktore, Vecumnieku vidusskolas mūzikas skolotāja, Vecumnieku novada domes deputāte kopš 2013. gada.

I. Lavrinovičai pieder zeme Ropažu novadā un automašīna «Volvo XC70» (2003. g.).

Algā no Vecumnieku vidusskolas – 3007,91 eiro, no Vecumnieku mūzikas un mākslas skolas – 18 496,57 eiro, no Vecumnieku novada domes – 2688 eiro. Deklarētas parādsaistības 12 216 eiro apmērā.

9. Raimonda Ribikauska
Dzimusi 1962. gadā. Vidējā izglītība. Absolvējusi Bulduru dārzkopības tehnikumu, ieguvusi agronoma-dārzkopja specialitāti (1982. g.).

Strādā Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrā – ir uzņēmējdarbības konsultante Dobeles konsultāciju birojā.

Valdes priekšsēdētāja Bauskas lauku sieviešu klubā «Apvārsnis» un nodibinājumā «Latvijas Lauku sieviešu uzņēmējdarbības atbalsta fonds», padomes locekle biedrībā «Latvijas Lauku sieviešu apvienība», valdes locekle biedrībā «Bauskas rajona lauku partnerība», biedrības «Dienas sociālais centrs «Var būt»» un Latvijas Zemnieku federācijas biedre.

Politiskā pieredze: no 2009. līdz 2013. gada martam bija «Pilsoniskās savienības»/«Vienotības» Bauskas nodaļas vadītāja. Līdz 2021. gada 12. martam – partiju apvienības «Jaunā Vienotība» biedre.

10. Kārlis Sinka
Dzimis 1958. gadā. Augstāko izglītību ieguvis Latvijas Universitātē, absolvējis Pedagoģijas fakultāti, specialitāte – tēlotāja māksla, rasēšana un darbmācība (1992. g.).

SIA «SMUX» valdes loceklis, dizainers, valdes loceklis biedrībā «Arhīvs», Iecavas novada domes deputāts.

K. Sinkam pieder SIA «SMUX» 50 kapitāla daļas, trīs motocikli un automašīna «Honda FRV», izlaides un reģistrācijas gads – 2007.

Algā no Iecavas novada pašvaldības administrācijas saņēmis 1361,73 eiro, no SIA «SMUX» – 771,80 eiro, no SIA «GEKA» – 5391,22 eiro, pabalsts no VSAA – 3336,28 eiro.
Deklarēts skaidras naudas uzkrājums – 5000 eiro, parādsaistības – 7000 eiro, uzkrāti līdzekļi privātajos pensiju fondos.

2013. gadā startējis no apvienotā VL-TB/LNNK-ZZS sarak-sta, 2017. gadā – no LRA.

11. Roberts Cešeiko
Dzimis 1991. gadā. Absolvējis biznesa augstskolu «Turība», specialitāte – sabiedrības vadības un ārējo sakaru struktūrvienības vadītājs (2014. g.).
Dabiskās pārtikas ražošanas uzņēmuma SIA «Keefa» valdes priekšsēdētājs, Vecumnieku novada domes deputāts.

Amatpersonas deklarācijā īpašumā minētas SIA «NORD AST» 779 kapitāla daļas ar kopējo vērtību 110 618 eiro un SIA «Keefa» 15 000 kapitāla daļas ar kopējo vērtību 15 000 eiro. Īpašumā automobilis «Volvo V70» (2001. g.), kas  reģistrēts 2014. gadā.
Saņemts honorārs no Autortiesību un komunicēšanās konsultāciju aģentūras – 40,67 eiro, alga no Vecumnieku novada domes –1158,40 eiro un SIA «Keefa» –10 986,63 eiro.

Arī iepriekšējās vēlēšanās startējis no LRA saraksta.

12. Kristīne Dzidruma
Dzimusi 1984. gadā. Pabeigusi Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes Komunikācijas nodaļu, iegūstot bakalaura grādu komunikācijas zinātnē (2007. g.). Sanktpēterburgas Valsts universitātē absolvējusi Žurnālistikas fakultāti, ir sabiedrisko attiecību maģistre (2009. g.).

UAB «NoriuNoriuNoriu» (Lietuva) projektu menedžere, iepriekš strādājusi Rundāles novada domē par sabiedrisko attiecību speciālisti.

Deputāta kandidātei šī ir pirmā politiskā pieredze.

13. Anna Balgalve
Dzimusi 1957. gadā. Absolvējusi V. Lāča Liepājas Valsts pedagoģisko institūtu, kļūstot par pamatskolas skolotāju (1985. g.). Juridiskajā koledžā ieguvusi jurista palīdzes specialitāti (2006. g.).

Misas pamatskolas direktore, Vecumnieku novada domes deputāte.

Valsts amatpersonas deklarācijā norādīta kopīpašumā būve Vecumnieku novadā, īpašumā zeme, zemesgabals ar ēkām Vecumnieku pagastā, kā arī zemesgabals ar ēkām Kurmenes pagastā. Īpašumā mašīna «Honda Accord» (2007. g.).

Alga Misas pamatskolā – 13 484,67 eiro, Vecumnieku novada domē – 1937,45, VSAA pabalsts – 1843,35 eiro.

Deputātes pieredze – 16 gadu.

14. Olga Kaņepa
Dzimusi 1967. gadā. Pabeigusi Latvijas Lauksaimniecības universitāti, ieguvusi sociālo zinātņu bakalaura grādu ekonomikā, uzņēmējdarbībā un vadībā (2007. g.).

Korporatīvo darījumu vadītāja – apdrošināšanas brokere SIA «Eurorisk», valdes locekle SIA «Olkan».

2013. gadā startējusi pašvaldību vēlēšanās no «Vienotības» saraksta, bet nav ievēlēta.

15. Svetlana Vāverniece
Dzimusi 1954. gadā. 1991. gadā absolvējusi Darba un sociālo lietu akadēmiju (Augstākā arodbiedrības skola Maskavā), ieguvusi maģistra grādu ekonomikā. Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijā kļuvusi par skolas pedagoģijas maģistri (2009. g.). Kopš 2005. gada ir Skaistkalnes vidusskolas direktore.

Amatpersonas deklarācija liecina, ka S. Vāverniece ir IU «Lana-V» īpašniece, viņas īpašumā ir auto «Opel Mokka X» (2018. g.). Algā no Skaistkalnes vidusskolas saņēmusi 17 772,09 eiro, VSAA pensija – 7245,50 eiro.

LRA biedre kopš 2006. gada. No 2009. līdz 2013. gadam bijusi Vecumnieku novada domes deputāte.

16. Jurgita Červinska
Dzimusi 1981. gadā. Pabeigusi Rīgas Mūzikas internātskolu (1999. g.), Ekonomikas un kultūras augstskolā studējusi kultūras vadību (2016. g.).

Bauskas novada Brunavas pagasta pārvaldes kultūras pasākumu organizatore.
Šī ir pirmā pieredze politikā.

17. Gita Kravala
Dzimusi 1967. gadā. Latvijas Universitātē studējusi tiesību zinātnes, specialitāte – juriste (1991. g.).

Iecavas novada pašvaldības administrācijas juriste.

Aktuālā valsts amatpersonas deklarācija līdz šī gada 19. maijam vēl nebija publiskota. 2019. gadā no Iecavas novada pašvaldības administrācijas algā saņēmusi 19 729,10 eiro.

Valdes locekle gan SIA «Poligons DK» (viesmīlības un aktīvās atpūtas pakalpojumi), gan radošajā biedrībā «RaDam». Aktīva biedrības «Arhīvs» dalībniece.

18. Gija Spula
Dzimusi 1987. gadā. Absolvējusi Rīgas Tirdzniecības tehnikumu, kur apguvusi reklāmas servisa komercdarbību (2007. g.). Biznesa, mākslas un tehnoloģiju augstskolā «RISEBA» iegūtā specialitāte – sabiedriskās attiecības un reklāmas menedžments (2012. g.).
Vecumnieku novada domes sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja. Kopš 2017. gada LRA biedre.

19. Guntars Veismanis
Dzimis 1969. gadā. Vidējā izglītība. Pabeidzis Jelgavas Tehnisko skolu, ir auto apkopes speciālists (1987. g.).

Vecumnieku novada pašvaldības izpilddirektora vietnieks, valdes loceklis SIA «Weiss-R».

2018. gada 19. martā sācis pildīt Vecumnieku novada pašvaldības izpilddirektora vietnieka amata pienākumus. Konkursā, kas izsludināts uz šo amatu, 14 pretendentu vidū atzīts par labāko kandidātu. Amats izveidots, lai galvenokārt organizētu, koordinētu un vadītu pašvaldības struktūrvienību darbu Vecumnieku pagastā, pārraudzītu pašvaldības autoceļus.

Valsts amatpersonas deklarācija par 2020. gadu līdz 19. maijam vēl nebija publiskota. 2019. gada deklarācijā īpašumā norādījis zemi Baldones pagastā un zemi valdījumā Vecumnieku novadā, ir četri vieglie auto, jaunākais ražots 2010. gadā.
Šī G. Veismanim ir pirmā politiskā pieredze.

20. Anita Smilškalne

Dzimusi 1953. gadā. Augstāko izglītību agronomijā ieguvusi Latvijas Lauksaimniecības akadēmijā (1976. g.).

Vecumnieku novada domes lauku attīstības konsultante, zemnieku saimniecības «Madaras» īpašniece, Vecumnieku novada domes deputāte, lauksaimniecības zemes iegūšanas izvērtēšanas komisijas locekle.

Valsts amatpersonas deklarācijā īpašumā uzrādīti trīs zemesgabali, dzīvoklis. Lietošanā deklarēti trīs īpašumi Vecumnieku pagastā – visi kā «zeme un ēkas». Pieder automobiļi «Audi A4» (1995. un 2003. g.) un piekabe «MAZ-81144» (1991. g.).

Pensijā saņēmusi 4676,28 eiro, ienākumi gūti no «Swedbank» Atklātā pensiju fonda, no komercdarbības – 1424,72 eiro, alga no Vecumnieku novada domes – 7441,24 eiro.
2008. gadā darbojās Latvijas Pirmajā partijā, pēc tam – Reģionu aliansē, kas iekļāvusies LRA.

21. Ainārs Marinsks
Dzimis 1981. gadā. Vidējā izglītība. Absolvējis Bauskas 1. vidusskolu (1999. g.).SIA «Kvintets M» valdes loceklis, uzņēmējs.

Pašvaldības vēlēšanās piedalās otro reizi. 2013. gadā startējis no Reformu partijas, Latvijas Atdzimšanas partijas saraksta, bet netika ievēlēts.

22. Māris Āķis

Dzimis 1962. gadā. Absolvējis Latvijas Lauksaimniecības akadēmiju, ir inženieris-mehāniķis (1985. g.).

Kopš šī gada 1. aprīļa Skaistkalnes vidusskolā direktores vietnieks saimnieciskajos jautājumos. Skaistkalnes vidusskolā sācis strādāt 2019. gada septembrī par saimniecības pārzini. Ir arī skolas iepirkuma komisijas loceklis, z/s «Elnēni» īpašnieks, Vecumnieku novada domes deputāts.

Amatpersonas deklarācijā uzrādīts īpašums Skaistkalnes pagastā, kā arī motocikls «IŽ Jupiter» (1964. g.), automašīnas «Chevrolet Captiva» (2008. g.), «Opel Astra Caravan» (1999. g.), kā arī citas tehnikas vienības.

No Skaistkalnes vidusskolas algā saņēmis 9175,63 eiro, no Vecumnieku novada domes – 2688 eiro.


20190621-0150-maf-logo.jpg
Projektu līdzfinansē Mediju atbalsta fonds no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem